Kaj vas čaka?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod izbrano karto. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa za razmislek, nato pa naredite prvi korak k uresničevanju ciljev. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vas čaka v 2023, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 - Diana

Razmisliti boste morali o svojih željah in načrtih. So to resnično vaši cilji ali vam jih je vcepila okolica? Zdaj je napočil čas, da spoznate, kaj je tisto, kar si v življenju želite doseči. Bodite neustrašni in se ne ustrašite nasprotovanja okolice. Ciljajte visoko, odločite se, da boste posegali po višjih rezultatih. Bodite pa na svoji poti zadovoljni tudi z malimi zmagami, saj vam bodo le-te prinesle zagon, ki ga potrebujete.

Sporočilo pod številko 2 – Ganeš

Pred vami je obdobje, ko vam bo pogled z druge perspektive razkril, kaj resnično imate. Če se boste osredotočili na pozitivno in to, kar v vašem življenju deluje, boste lažje cenili vse darove, ki vam jih je življenje dalo. Zamenjava fokusa iz negativnega na pozitivno bo okrepila energijo. Začeli se boste odpirati novostim – materialnim in duhovnim, kar bo pomembno vplivalo tudi na vašo osebno in duhovno rast.  

Sporočilo pod številko 3 – Marija Magdalena

Zazrite se vase in odkrite, kakšni talenti in znanja se skrivajo v vas. Najdite pogum, da se izrazite in pokažete, kdo ste. Prebudite učitelja in voditelja v sebi. Ne skrivajte se več za drugimi, ampak se izrazite. Razprite svoja krila in poletite. Ne bojte se biti to, kar ste. Sledite svojemu notranjemu glasu. Prisluhnite intuiciji in ne pustite, da bi vas okolica ali druge ovire ustavile. Bodite vztrajni in potrpežljivi, saj boste za to poplačani.

Sporočilo pod številko 4 – Quan Yin

Odprite se energiji ljubezni. Ne razmišljajte o tem, česar nimate, ampak se osredotočite na dobre stvari v svojem življenju. Spustite k sebi svetlobo. Z drugimi delite to energijo in ljubezen. Pustite, da v odnose vstopi nova, ljubeča energija, s katero se bodo vezi z ljubljenimi (in drugimi) osebami okrepile. Zdaj je čas, da pustite, da ljubezen zavlada vašemu življenju. Vedno pa naj vas vodi tudi misel, da delate v višje dobro vseh. 

Sporočilo pod številko 5 – Hilarion

Sprejmite se! Ne tlačite čustev in ne požirajte besed. Zdaj je čas, da z odprtimi rokami sprejmete svoja čustva, želje, napake in odločitve. Ne bojte se svojih hrepenenj ali potreb. Dovolite si biti srečni in zadovoljni. Če potrebujete čas zase in se morate umakniti od drugih, to storite. Ne sramujte se svojih občutkov, niti preobčutljivosti ali sramežljivosti ne. Prepoznajte, kako čudovita oseba ste in spustite luč v svoje življenje.

Sporočilo pod številko 6 – Radha

Vzemite si čas zase in odkrijte svojo moč! Razmislite o svojih željah in ciljih – ste kakšne opustili ali postavili na stranski tir? Zdaj je čas, da jim ponovno namenite nekaj časa, da ugotovite, kateri so zdaj uresničljivi. Pri tem bodite odprtega uma in pustite, da vas vodita domišljija in ustvarjalnost. Bodite odprti za nove načine manifestacije želenega. Ne ostanite ujetniki starih prepričanj, ampak razširite svoje obzorje.

 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram