Kaj vas čaka?

Preberite, kaj vas čaka in na kaj morate biti v prihajajočem obdobju bolj pozorni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2019, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali prepoznati notranjo moč in jo začeti uporabljati. Če jo boste hranili ali ignorirali, boste zamudili priložnosti, s katerimi bi lahko dosegli velik korak naprej v življenju. Razmislite, kaj si želite doseči in na kakšen način, nato pa naredite prvo potezo. Bodite pa premišljeni, saj boste najlažje napredovali in uspeli, če boste v ravnovesju s samim seboj. V prihodnjih dneh boste začutili, kako v vas prasketa nova energija, pazite le, kako jo boste izkoristili.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, v katerem boste v sebi prepoznali krepost, pogum, moč in stanovitnost. Znašli se boste na točki, kjer boste lahko pomembno spremenili svojo življenjsko pot, a le, če boste iskreni s samim seboj. Če si boste zatiskali oči pred resnico in si lagali, se lahko podate na pot, ki ne bo nujno prinesla želenega. Nova zavedanja o sebi usmerite v dobro, saj boste na ta način lažje napredovali v življenju, s strani okolice pa prejeli pozitivnejše odzive.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje, v katerem boste lahko končno zaključili s projektom ali delom, s katerim se ukvarjate že dlje časa. Prejelo boste novo energijo in navdihe, zaradi katerih se vam bo razširilo obzorje, s tem pa boste dobili tudi nov pogled na dogajanje okrog sebe. Življenje se bo razjasnilo, kar se bo odražalo na vseh področjih. Za vas bo pomembno, da boste sledili svoji intuiciji, saj vas bo ohranila na pravi poti.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali paziti na izbiro besed in dejanj. Okoli vas bodo osebe, ki bodo zelo občutljive, zato se pripravite na nekaj nenavadnih in prehitrih odzivov. Naj vas ti ne iztirijo iz začrtane poti, le pazite, komu boste kaj povedali in na kakšen način. Če boste objektivni, prisluhnili svoji intuiciji in govorili resnico, se na dolgi rok ne boste opekli. Morda bo nekaj več negativne energije, ampak le-ta ne bo imela močnega vpliva na vaše življenje. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

 

LJUBEZENSKA TAROT NAPOVED

Bo nekaj sproščenega preraslo v pravo ljubezen? Se bosta ti in tvoja ljubljena oseba odločili za korak naprej? To lahko ugotoviš samo na en način...

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram