Kaj vas čaka?

Preberite si, kaj vas čaka, nato pa se podajte na notranje potovanje in odkrijte, kaj vas veseli, osrečuje, nasmeji... Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas v zimskem času, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, ko boste morali preteklost pustiti za seboj, saj boste tako lahko popolnoma zaživeli v tem trenutku. Ko boste staro pustili za seboj, boste lahko začeli uživati v sanjah, ki se dogajajo ravno v tem trenutku. Dovolite si in pustite vse, kar ne potrebujete ali vas omejuje za seboj. Naredite korak naprej in se pripravite na nova poglavja, ki prihajajo. Ne omahujte, ampak sprejmite odločitev, da boste osredotočeni na sedanjost in to, kar šele prihaja.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh uporabite domišljijo in se podajte na pot raziskovanja različnih možnosti. Zdaj je čas, da prevzamete odgovornost za svoja dejanja in ne čakate več, da se kaj uresniči. Zavedajte se, da vam je možnost, da nekaj spremenite, vedno dana – le od vas je odvisno, ali jo boste sprejeli ali ne. Če s čim ne boste zadovoljni, to spremenite. Ne bojte se stopiti izven okvirjev udobja v naslednjih dneh, saj boste le tako lahko resnično zaužili lepe trenutke.

Sporočilo pod številko 3

Vzemite si čas za sprostitev. Prihajajoči dnevi bodo idealni, da namenite čas sebi in odkrijete, kaj si sploh resnično želite. Razmislite o tem, kaj je bilo, kaj je in kaj si želite, da bi bilo. Vrata so vam odprta, le stopiti morate skoznje. Nase in na to, kar delate, glejte v luči uspeha, saj boste tako v prihajajoče leto vstopili neobremenjeno in z večjim zaupanjem vase ter svoje sposobnosti. Razvajajte se, umirite, nato pa izkoristite svojo notranjo moč in darove.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh si dovolite uživati. Spustite otroka v sebi na plan in preprosto uživajte v življenju. Ne obremenjujte se s stvarmi, na katere ne morete vplivati. Osredotočite se nase, odkrijte, kaj vas veseli in osrečuje. Uživajte v malenkostih, saj boste tako lahkotneje stopili v novo leto. Zaupajte vase in se sprostite. Zavedajte se, da nikoli niste prestari ali preveč resni, da se ne bi smejali ali igrali. Povežite se z ljubljenimi osebami in naredite nekaj zabavnega. Pustite, da se zasmeji vaše telo in vaša duša.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto 2020? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram