Kaj vas čaka?

Preberite si, kaj vas čaka in na kaj morate biti v naslednjih dneh pripravljeni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali pa vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami so dnevi, ko boste lahko spremenili svoje življenjske okoliščine. Vstopate v novo obdobje, v katerem bosta vladali ustvarjalnost in motivacija. Zagona in energije vam ne bo manjkalo, zato boste lahko uresničili marsikatere želje in določene stvari začeli. Zavedajte se, da so pred vami priložnosti za nova poglavja, zato samozavestno stopite k svojim sanjam naproti, saj se bodo začele počasi uresničevati.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh se posvetite uresničevanju inovativnih in ustvarjalnih zamisli. Ne glede na okoliščine, lahko pričakujete veliko pozitivnih rezultatov, kar bo pozitivno vplivalo tudi na vaše razmišljanje in počutje. Dobili boste tudi priložnost, da uredite materialne stvari. In ko boste združili to z materialnim vidikom, se bo začelo novo poglavje, v katerem boste jasneje videli, kaj se okoli vas dogaja in kako pristopiti k določenim stvarem.

Sporočilo pod številko 3

Zdaj je čas za spremembo. Naslednje dni posvetite obnovi in nadgradnji. Razmislite, kaj si želite, saj boste lahko veliko stvari realizirali, zlasti povezanih s poslovnim področjem. Bodite pa odgovorni in preudarni ter pazite, da se ne boste preobremenili. Ste pred novim poglavjem, ko se bo osebna energija povečala, kar pa ne pomeni, da boste pripravljeni na čisto vse. Vsako nalogo, ki jo boste sprejeli, analizirajte, da boste tako spoznali, ali je v skladu s trenutnimi željami in potrebami.

Sporočilo pod številko 4

Izrazite se, saj se boste tako znebili vse nakopičene negativne energije v sebi. Ste na točki, na kateri morate biti, zato izkoristite ugodne energije okoli sebe. Čas je za nove začetke, za izboljšanje starih situacij in napredovanje. A ne le v poslovnem smislu, ampak predvsem osebnem. Naredite korak naprej in stopite iz območja varnega. Zdaj je čas, da ste drzni, a ne nepremišljeni. Upajte si pogledati, kaj je na drugi strani. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

  

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram