Kaj vas čaka v prihajajočem tednu?

Preberite si, kaj vas čaka v prihajajočem tednu. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v poletnih mesecih, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem tednu boste morali paziti na svoje besede in dejanja. Okrog vas bo veliko težkih energij, zaradi česar se stvari ne bodo odvijale po pričakovanjih. Dobra novica je, da boste imeli ob sebi ljudi, ki vam bodo pomagali, četudi jih ne boste zaprosili za pomoč ali takoj prepoznali, da vam želijo dobro. Pomembno bo, da ne boste sprejemali impulzivnih odločite, ampak se znali umiriti in šele nato sprejeti naslednji korak. 

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, ko boste morali vsako poslovno in finančno odločitev temeljito analizirati. Ničesar ne prepustite naključju, saj bodo prihajajoči dnevi veliko bolj pomembni, kot bodo sprva delovali. Če ne boste preudarni in si zaupali, vas lahko zunanji vplivi popeljejo k starim, že znanim problemom, ki jih boste težje rešili. Zapomnite si, kaj vas je pripeljalo do sem in katerih lekcij ste se že naučili, saj se tu skriva ključ do ugodnega izida. 

Sporočilo pod številko 3

Srečali se boste s priložnostjo za napredek in osebni razvoj. To bo sicer šele prvi korak, a bo določil, kakšna pot bo pred vami, zato se ne odločajte prehitro ali samo na podlagi enega mnenja. Prav tako ne imejte prevelikih pričakovanj, tudi ko boste začeli žeti prve sadove truda. Če boste napačno interpretirali pohvale in nagrade, ki jih boste prejeli, vas lahko misli popeljejo daleč v višave, padec na realna tla pa bo vse prej kot lahek. 

Sporočilo pod številko 4

Čaka vas soočenje z osebo, ki bo znala pritisniti na »prave« gumbe, da vas iztiri. Zelo pazljivi boste morali biti, da se nesoglasje oziroma spor ne bo nadaljeval na očeh okolice. Če ne boste znali ubrati višje poti, se boste opekli in naredili korak bližje čustvenemu razkolu. Razmislite, ali je vredno dobiti to bitko ali se raje umakniti in svojo energijo prihraniti za nekaj, kar ima večjo vrednost in potencialno večji vpliv na vašo prihodnost. 

Sporočilo pod številko 5

V prihajajočem tednu bo imela moška oseba pomembno vlogo v vašem življenju. To ne pomeni, da bo »vlekla« vse niti, ampak da bo nehote zaznamovala to obdobje. Če ji boste prisluhnili, vam lahko poda nekaj pomembnih informacij, katere vrednost pa boste morali presoditi sami. Iz nekaterih se lahko naučite pomembnih lekcij, kako se v prihodnje ne odločati, druge pa vam bodo bolj za zabavo in premislek. Vsekakor ne ignorirajte besed te osebe, ampak jih razčlenite. 

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

   

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram