Kaj vas čaka v prihajajočem obdobju?

Preberite si, kaj vas čaka v prihajajočem obdobju in na kaj bodite malce bolj pozorni, da se stvari ne bodo po nepotrebnem zapletle. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Prihaja čas, ko boste lahko uredili vse stare težave, zaradi katerih ste občutili materialno oziroma finančno nemoč. Razrešili boste notranji spor in občutek omejenosti. Kljub temu da se bodo pojavljali trenutki, ko ne boste vedeli, kako naprej, vas čaka pozitiven preboj. Zavedajte se svojih sposobnosti, kaj znate in česa ne. To bo ključ do stabilnosti, ki jo boste ohranili na dolgi rok, in ki vam bo pomagal uresničiti vse cilje.

Sporočilo pod številko 2

Napoveduje se obdobje novih začetkov. Pri sebi boste začeli prepoznavati osebno moč, pri tem pa bili popolnoma iskreni s samim seboj. Ne boste se skrivali za starimi napakami ali drugimi. Odločno boste vzeli vajeti življenja v svoje roke, kar se bo še najbolj odražalo v ljubezni. Tu vas čakajo nova čustvena doživetja, ki bodo vodila po poti zvestobe in trajnosti. Pazite le, da se ne boste ustrašili manjših ovir, da boste ohranili zaupanje vase in osebo, ki je poleg vas.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami so dnevi polni pozitivnosti. Občutili boste stabilnost na materialnem področju, kar bo vplivalo tudi na vaše razmišljanje in delovanje. Začeli boste uživati v sadovih svojega dela, bolj kot običajno boste stremeli k harmoniji in skladnosti. Pri tem boste izjemno uspešni, kar se bo odražalo tudi v vaši duhovni rasti. Pomembno za vas bo, da boste še naprej delali na sebi, saj bo notranja izpopolnjenost predpogoj, da bosta občutka uspeha in miru dolgotrajna.

Sporočilo pod številko 4

Pred vami je obdobje, v katerem boste začutili več materialne stabilnosti, kar se bo kazalo tudi v vaši želji po doseganju uspeha. Okolica vas bo začela prepoznavati, kar bo izjemno pozitivno vplivalo tudi na vašo samopodobo in splošno počutje. Energija se bo dvignila, dobili boste moč, da storite oziroma dosežete karkoli. Pazite, da zaradi tega ne boste izgubili stika z realnostjo in pozabili na to, kdo ste in kaj vas je pripeljalo do trenutnega položaja.

Sporočilo pod številko 5

Pričakujete lahko večje uspehe, ki bodo plod vašega trdega dela. Vizije in ideje se bodo začele uresničevati, a bo to šele začetek, zato bodite pazljivi, da ne boste prehitevali toka dogajanja. Analizirajte svoje želje in si upajte narediti korak stran od neplodnih idej. Zdaj je čas, ko morate narediti selekcijo, da boste lažje in hitreje užili sadove svojega dela. Pozitivni dogodki so pred vami, le zvesti samemu sebi ostanite.

Sporočilo pod številko 6

Čaka vas obdobje varnosti in umirjenosti. Ves pretekli trud se bo obrestoval, kar bo prineslo nova znanja in modrosti. Zlahka boste premagali tekmece in sprejeli odgovornost za svoja dejanja oziroma odločitve. Na poslovnem področju lahko pričakujete več premikov, ki pa bodo zahtevali zaupanje vase, praktičnost in samostojnost. Pomembno za vas bo, da boste pri vsem, kar boste počeli, izvirni, saj se v vas skriva izobilje domišljije.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram