Kaj vas čaka v naslednjih dneh?

Preberite si, kaj vas čaka v naslednjih dneh, nato pa najdite moč v sebi in stopite na pot, ki vas veseli in osrečuje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo začetek poletja, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh vas čakajo novi začetki in priložnosti. Pomembno bo, da se boste znali izraziti in da pri prizadevanju po uspehu ne boste uporabljali starih pristopov. Zdaj je čas, da na stvari pogledate z drugega zornega kota. Oprimite se novih taktik in se ne bojte koraka v neznano. Postanite bolj dejavni v življenju, saj bo to prineslo pozitivne spremembe tako na poslovnem kot zasebnem področju, obenem pa se bo dvignila tudi raven vaše energije.

Sporočilo pod številko 2

Izrazite svoje ideje in jih delite z drugimi. Če se boste povezali s pravimi osebami, vam bo uspel veliki met. Ste na pragu pomembnih odločitev, zato ne omahujte in ne iščite izgovorov, zakaj nečesa ne bi naredili. Bodite pozorni na dogajanje v okolici, poleg tega pa prisluhnite tudi svojemu telesu, ki vam bo sporočilo, kdaj bo potrebovalo počitek in kdaj bo idealen čas za akcijo. Sodelovanje vam lahko prinese premik tudi na področju obilja, le ne spuščajte se v stvari nepremišljeno.

Sporočilo pod številko 3

Vaša čustva se bodo prebudila, zato se jim prepustite. Naredite nekaj novega, ne ostanite ujeti v situaciji, v kateri trenutno ste. Bodite izvirni in pogumni, na trenutke tudi nori. S tem boste obudili strasti in prebudili svojega duha. Še posebej na ljubezenskem področju si postavite si jasne cilje, kaj si želite in česa ne. Ne zapirajte se vase, ampak se z ljubljenimi pogovorite, saj si boste tako odprli nov svet, ki bo prinesel dodatne možnosti za nekaj lepega.

Sporočilo pod številko 4

Organizirajte se in si postavite jasne cilje. Zdaj ni čas za pasivnost ali čakanje, da se vam bo kaj ponudilo samo od sebe. Kar boste v naslednjih dneh naredili, bo odzvanjalo dlje časa, zato bodite premišljeni in pogumni. Imate realne možnosti za uspeh, le življenje si organizirajte tako, da boste imeli dovolj časa tudi za počitek in sprostitev. Na ta način se boste izognili izgorelosti ali občutku, da ste si naložili preveč dela.

Sporočilo pod številko 5

Zdaj je idealen čas za spremembe, zato se ne ustavite na eni točki. Prepoznajte, da imate vedno možnost izbire: ali nadaljevati po isti poti ali stopiti v novo smer. Odkrijte znanje in moč, ki se skrivata vas in naredite velik korak naprej v življenju. Ne ustavljajte se ob prvih ovirah, ampak pustite, da vas naučijo nekaj novega. Lekcije, ki jih boste osvojili v naslednjih dneh, bodo imele dolgoročne pozitivne posledice.

Sporočilo pod številko 6

Bodite plemeniti in začnite sodelovati. Povežite se s svojimi ljubljenimi kot svojimi sodelavci. Zdaj je ugoden čas za povezovanje in krepitev odnosov. Ustvarite lahko trdne vezi, ki vam bodo še dolgo prinašale podporo, varnost in zadovoljstvo. Bodite komunikativni, prisluhnite pa tudi drugim, kaj vam lahko povedo, zaupajo ali vas naučijo. Z drugimi se veselite, saj bo občutek sproščenosti prinesel nove ustvarjalne ideje in opustitev starih, negativnih prepričanj.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram