Kaj vas čaka v naslednjih dneh?

Preberite si, kakšno sporočilo intuicije se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prisluhnili temu glasu, boste lažje začeli stopati po poti čudovitih novih priložnosti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2018, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh vas čakajo spremembe na področju medsebojnih odnosov. Začutili boste čustveno prebujenje, ki vam bo dalo moč. Lažje boste izražali svoja čustva in misli, kar bo v ljubezni vodilo do večjih premikov. Poleg tega boste razrešili tudi marsikatera nasprotja, ki so se razvila, in vzpostavili ravnovesje. V odnosih boste lažje začutili spoštovanje in vzajemnost, kar ne bo rezervirano le za ljubezen, ampak tudi poslovno področje. Tu vas čakajo nove ideje, ki jih boste preko pogovora z drugimi lažje uresničili.

Sporočilo pod številko 2

Začutili boste naval nove energije. Vse, kar si želite še letos uresničiti ali dokončati, boste lahko to storili. Polni boste ustvarjalnih energij, ki bodo obljubljale veliko potenciala. Pozorni bodite, da si ne boste naložili preveč dela, ampak svoje načrte izvršujte korak za korakom. Tako boste ohranili nadzor nad dogajanjem. Vaše sanje se lahko uresničijo, le mudi naj se vam ne, poleg tega pa ne bodite preveč »lačni« uspeha. S trdim delom boste najlažje dosegli dolgoročne rezultate, ki vam bodo odprli vrata k uspehu.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh boste sposobno sprejeti mnoge različne naloge in jih tudi uspešno izpeljati. Ne boste se omejevali, ampak svoje želje po uspehu razširili na vsa področja. V družinskem okolju boste začutili varnost in toplino, zunaj njega pa navdušenost in energičnost. Srečali se boste tudi z osebo, ki bo pustila močen vtis in preko katere boste lahko kasneje začeli razvijati svoje sposobnosti. Bodite odprti novim idejam in sprejmite nasvete, ki bodo prišli do vas. Analizirajte jih, nato pa se odločite, kaj boste z njimi naredili.

Sporočilo pod številko 4

Srečali se boste z neodločnostjo, ki pa jo boste s počitkom in premislekom premagali. Pomembno je, da v naslednjih dneh ne izgubite upanja vase in svoje sposobnosti. V vas se skriva neizmerna moč. Ne ozirajte se na okolico, kaj pravi in kaj si misli. Besede so lahko strašljive, prav tako korak v neznano. A slednjega potrebujete, saj boste tako k sebi pritegnili nove, sveže energije, s katerimi boste začeli razvijati svoje znanje in uresničevati želje. Bodite pozitivno naravnani in se otresite strahu.

Sporočilo pod številko 5

Ste na pragu novega poglavja, vaše trdo delo bo obrodilo sadove. Četudi je projekt še v začetni fazi, lahko že zdaj veliko naredite za svojo prihodnost. Pomembno je, da vsak svoj korak skrbno načrtujete in ničesar ne prepustite naključju. Vedno ohranite trezno glavo in nadzor nad dogajanjem. Bodite pripravljeni zavihati rokave in biti skromni. Vsaj na začetku, saj vas bo to daleč pripeljalo, pri tem pa se boste naučili tudi marsikaterih novih lekcij, s katerimi boste kot oseba napredovali.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram