Kaj vas čaka v naslednjih dneh?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas nato pa se pogumno lotite vseh življenjskih izzivov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

Dogajanje okoli vas bo nadvse hitro. Pazite na svoje odločitve, da ne boste česa spregledali. Tudi na svoje načrte in želje poglejte objektivno, saj potrebujejo reorganizacijo. Razmislite, kaj si želite in ne zidajte gradov v oblakih. Osredotočite se na sedanjost, saj imate moč, da razrešite marsikatero težavo oziroma spor. V naslednjih dneh bodite pozorni tudi na odnose z moškimi, saj se z njimi napovedujejo napetosti in iskanja skupnega jezika.

Sporočilo pod številko 2

Bodite pozorni na boj med srcem in razumom. Najdite ravnovesje, saj vas bo to pripeljalo do novega začetka. Zaupajte vase in v sebi poiščite moč, ki jo potrebujete, da naredite korak naprej od negativne energije, ki je okoli vas. Umaknite se od odnosov, ki so obstali na enem mestu. Zdaj je čas za spremembe, zato ne čakajte, da se kaj zgodi. Ukrepajte, pri tem pa prisluhnite željam srca in uma. Poslušajte oboje, saj boste na ta način našli dolgoročen in trden uspeh.

Sporočilo pod številko 3

Pokažite odločnost, zlasti pri uradnih zadevah. Veliko lahko naredite, če boste ukrepali in pokazali svojo moč ter delili svoje zamisli. Komunikacija bo igrala ključno vlogo v naslednjih dneh, zato ne požirajte besed. Ne bojte se razvoja konfliktnih situacij, saj v njih ne boste našli poraza, ampak zmago. Poskrbite, da boste vedno gledali naprej, da se ne boste ozirali nazaj. To vas ustavlja v napredku in osebnem razvoju.

Sporočilo pod številko 4

Pozorni bodite na dogajanje na poslovnem področju. Nekatere stare odločitve se bodo izkazale za neugodne in prinesle nerazumevanje. Morali se boste znati pravilno izraziti, saj bo vsaka vaša beseda pod drobnogledom. Podporo, ki jo boste potrebovali, boste našli znotraj domačega okolja, kjer se kažeta zadovoljstvo in harmonija. Z bližnjimi boste začutili mir, lahko se boste oddaljili od kaosa povezanega z delom in denarjem.

Sporočilo pod številko 5

Umirite se. Svoj pogled usmerite k temu, kar se zdaj okoli vas dogaja. Izzive, ki prihajajo, boste lažje premagali, če v vas ne bo divjal nemir. Z okolico se pogovarjajte, ne iščite skritih pomenov med vrsticami. Stvari in odnosi se vam bodo razjasnili, le ne zapirajte se vase. Zaprosite za pomoč ali nasvet. Ne pričakujte, da vam bodo ljudje sami od sebi pomagali. Ne bodite trmasti, prestopite meje svojega ega.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram