Kaj vas čaka in na kaj morate biti bolj pozorni?

Preberite si, kaj vas čaka in na kaj morate biti bolj pozorni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste lahko izboljšali svoj položaj in pokazali svojo moč. Uspeh je pred vrati, zato ostanite na poti, ki ste si jo zadali. Življenje se obrača v pravo smer, zato odprite oči in um novostim, ki jih boste srečali. Na nepričakovanih mestih lahko najdete nove uspehe in izzive, s katerimi boste osebno napredovali in spoznali, kakšna moč se resnično skriva v vas.

Sporočilo pod številko 2

Začutili boste pristnejšo povezavo z zunanjim svetom. Lažje boste sledili svojim ciljem, pri tem pa odkrivali svoje notranje bistvo. Okolica bo v vas videla osebo, ki ji bo želela slediti in prisluhniti, zato previdno izbirajte svoje besede in dejanja. S premišljenostjo boste dosegli blagostanje in uspeh, le v miru delujte na vseh področjih.

Sporočilo pod številko 3

Prepustite se toku dogajanja, še posebej pa v ljubezni, kjer boste lažje dosegli želeno, če boste počakali, da se stvari razvijejo naravno. Naj se vam ne mudi in ne oklepajte se starih, omejujočih prepričanj. Čustvene vezi se bodo okrepile, s tem pa vam dale nov občutek varnosti in sproščenosti. Lažje boste pokazali, kdo v resnici ste in se predali drugim.

Sporočilo pod številko 4

Izogibajte se hitrim in nepremišljenim dejanjem, sicer boste spregledali darove in nove priložnosti, ki se vam bodo ponudile. Nova energija bo pritekala iz najrazličnejših virov, kar pa ne pomeni, da morate vse naenkrat izkoristiti. Delujte premišljeno in ne razsipavajte po nepotrebnem s svojo energijo. Najdite pravo ravnovesje.

Sporočilo pod številko 5

Razmislite, kaj si želite in kaj vam stoji na poti do tega. V vas se skriva znanje, s katerim boste lahko uskladili vsa notranja nasprotja in resnično zasijali. Ni vam treba iskati novih načinov, da bi uspeli, saj se določene skrivnosti nahajajo tudi v preteklih izkušnjam. Analizirajte, kaj vas je pripeljalo do točke, na kateri ste, nato pa naredite pogumen korak naprej k novim dogodivščinam in izzivom.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram