Kaj vas čaka?

Preberite si, kaj vas čaka in na kaj morate biti bolj pozorni, da si boste lahko ustvarili življenje, ki si ga želite. Vas zanima podrobneje, kaj vas čaka in kakšne resnice morate še odkriti, da se ne boste ujeli v začaranem krogu? Kliknite tu >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem si boste morali vzeti čas zase in premisliti, kaj si resnično želite. Vodila vas bo želja, da bi imeli vse pod nadzorom, kar pa ne bo vedno prava odločitev, saj vas bo to na neki način močno omejevalo. Sami sebi boste ovira, če se v naslednjih dneh ne boste prepustili toku dogajanja. Četudi boste imeli občutek, da ste materialno na dokaj močnem položaju, se bo na drugih področjih pokazalo pomanjkanje svobode in čustev.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju vas bo vodilo znanje, s katerim boste dosegli velike uspehe. Ker bosta svoje odločitve sprejemali na podlagi stebrov, ki ste jih zgradili, boste dlje časa želi pozitivne sadove. Pri tem vas bodo vodile tudi lekcije, ki ste jih izkusili tekom nekaj tednov, zato bodo rezultati slajši. Poleg tega boste vedeli, kaj morate slediti razumu in kdaj se postaviti zase, zaradi česar lahko največje premike pričakujete na poslovnem in materialnem področju.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je obdobje, ki vas bo prebudilo. Začeli se boste zavedati svojih darov in kaj se dejansko okoli vas dogaja. Začutili boste novo energijo, s katero boste ponovno zaupali vase in začeli posegati po višjih rezultatih. Spoznali boste, da vam je na voljo cela paleta možnosti, le prepoznati jih morate. Vaše razmišljanje bo jasnejše, misli hitrejše. Samozavest in optimizem bosta pozitivno vplivala tako na telo kot duha, zaradi česar vam skorajda nič ne bo stalo na poti do želenega.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh vas bo vodila želja po redu in moči. Podali se boste na novo pot, na kateri vas izzivi ne bodo prestrašili. Nad te se boste preprosto povzpeli, zaradi česar boste tudi osebno napredovali. Pozorni pa bodite le, da vas ne bo vodil le razum in želja po vodenju. Pustite čustvom, da stopijo na površje, saj boste tako uvideli, kaj lahko dosežete, če pokažete tudi svojo nežnejšo in ranljivejšo plat.

Sporočilo pod številko 5

Čaka vas nova pustolovščina. Lahko boste pokazali samozavest in svoje resnične sposobnosti. Pred očmi boste imeli cilj, ki si ga želite doseči, zaradi česar boste prejeli tudi naklonjenost okolice, ki bo občudovala vašo zagnanost. Poskrbite pa, da ne boste pozabili uživati v sadovih svojega truda in tega delili z drugimi. Včasih se boste morali ustaviti in t.i. poduhati cvetlice in se sprostiti. Tako ne boste ves čas v pogonu, ampak boste nekaj dobrega naredili tudi za svojo dušo.

 

 

  

TAROT OSEBNO RAZODETJE

Kaj te čaka v prihodnosti? Kako premagati izzive in doseči želene cilje? Klikni in odkrij...

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram