Kaj vam želi podzavest sporočiti?

Preberite, kaj vam želi podzavest sporočiti, nato pa kot metulj poletite in začutite svobodo, ko boste prisluhnili podzavesti. Potrebujete usmeritev, kako začeti delati na sebi in kako izboljšati svoje počutje? Si želite duhovno napredovati in osebno zrasti? Potem kliknite tu >>

 

Sporočilo pod številko 1

Prisluhnite intuiciji, saj vam bo razkrila, kaj se dogaja, in prinesla nove uvide. Najbolj produktivni in ustvarjalni boste, če se boste prepustili svojim čustvom, saj vam logika in resničnost ne bosta stala na poti domišljije. Zdaj je čas, da se osvobodite starih okov in poletite. Pustite, da vaša energija, vaša ustvarjalnost in duh dobijo krila. Na ta način boste prepoznali, kaj vse ste zmožni doseči in v kolikšnem času.

Sporočilo pod številko 2

V življenju potrebujete nov izziv. Ne čakajte, da se bodo stvari ali odnosi spremenili sami od sebe. Zdaj je čas, da naredite prvi korak in se pri tem naužijete vseh občutkov, ki jih boste prejeli. Vaše telo in razum iščeta svežino, zato jima ugodite. Stopite izven območja ugodja in si upajte. Razmislite, kaj si želite doseči in kdaj. Bodite malce bolj »strogi« do sebe in si zastavite načrte, ki jih boste morali uresničiti ali se jim vsaj približati. Ne postavite pa si nemogočih zahtev.

Sporočilo pod številko 3

Zastavite si konkretne cilje. Ne analizirajte zadev do neskončnosti. V vas se skriva znanje, s katerim boste sprejeli prave odločitve, če si boste le zaupali in si prisluhnili. Ne izgubljajte časa z zadevami, ki ne vodijo nikamor. Pripravljeni ste na spremembe, zato se jih ne branite več. Ne mirujte, saj telo potrebuje gibanje, delovanje. Najpomembnejše pa je oziroma bo, da delate na strukturi: ne glede na vse, potrebujete temelje, organiziranost, saj boste tako dobili občutek, da ste na pravi poti.

Sporočilo pod številko 4

Osredotočite se na svoje stare cilje in prepričanja. Razmislite, kakšne so bile včasih vaše vrednote in kakšne so zdaj. Tradicionalno ni nujno slabo, pazite le, da se ne boste ujeli v okove preteklosti. Bodite to, kar ste in ne pozabite, kaj vas je pripeljalo do točke na kateri ste. Bodite odprti tudi za novosti, ki jih harmonizirajte s svojimi prepričanji in željami. Tako boste začutili, da ste na pravi poti in da boste dosegli, kar si želite – četudi ne čez noč, ampak v prihodnosti.

 

 

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram