Kaj vam univerzum želi sporočiti?

Preberite si, kaj vam univerzum želi sporočiti. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Ste v fazi zaključevanja. Zadeve se bodo začele razvijati, a nikar prehitro ne izgubite trdnih tal pod nogami. Če boste izgubili fokus, se bodo pojavile nepotrebne težave. Pred vami je še nekaj ovir, a vse boste s svojim znanjem in zaupanjem vase uspešno premagali. Pomembno je, da ostanete na poti, ki ste si jo zadali, saj vas bo vodila k želenemu – četudi ne takoj. 

Sporočilo pod številko 2

Ne spreglejte preprostih in lepih stvari, ki se pojavljajo okrog vas. Cenite to, kar imate, kdo ste in kdo je ob vas. Vse, kar vas trenutno skrbi, se bo uspešno razrešilo, zato ne spreglejte lepote življenja. Če boste preveč osredotočeni na težave, s katerimi se soočate, lahko začnete videvati dodatne ovire, ki pravzaprav ne obstajajo. Bodite objektivni, naredite korak nazaj in se poveselite s svojimi ljubljenimi. 

Sporočilo pod številko 3

Pomembno je, da prisluhnete svoji intuiciji. Z njeno pomočjo boste našli rešitev za vse težave. Če boste ugotovili, da morate spremeniti svojo pot, jo dajte. Nikar ne vztrajajte pri stvareh, če vam bodo čuti in telo govorili, da želijo spremembo. Zavedajte se, da za vas obstajajo različne poti do želenega: ni prava le ena pot, ampak več načinov, zato bodite v prihodnjih dneh ustvarjalni in pripravljeni stopiti v neznano.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram