Kaj vam sporoča podzavest?

Preberite si, kaj vam sporoča podzavest, globoko se zazrite vase in prisluhnite svojim občutkom. Nato se tudi ravnajte po njih. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, na kaj morate biti še posebej osredotočeni v življenju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Vzpostavite ravnovesje med mislimi in izgovorjenimi besedami. Premislite, preden se boste izrazili, saj bodo imele vaše besede izredno težo. Zanesite se na svoje misli! Pomembno je le, kar vi mislite in ne kar mislijo drugi. Naučite se izražati svoje ideje. Poiščite v sebi pogum in delite zamisli z drugimi, saj jih boste prevzeli s svojo zagnanostjo in izvirnostjo. Zaupajte svoji intuiciji in se podajte novim izzivom naproti. Nič vas ne bo ustavilo pri realizaciji želenega.

Sporočilo pod številko 2

Zadovoljstvo boste občutili, če se boste pomaknili nazaj k svoji izvorni naravi. Umirite svoj um in se prepustite občutkom, ki so v vas. Prisluhnite duši. Ugotovili boste, da se prava moč skriva v vas samih. Ne zanašajte se več na druge, da vam bodo pomagali. Ko se boste prepustili in se znebili potrebe po nadzoru, bosta vaša ustvarjalnost in energija resnično zaživeli. Počutili se boste resnično svobodne. Ponovno občutite zadovoljstvo v tem, kar delate. To bo vodilo h korenitemu uspehu.  

Sporočilo pod številko 3

Spoštujte to, kar počnete. Delajte se, da je želja že uresničena. Občutite veselje ob dejstvu, da imate vse, kar ste si od nekdaj želeli. Nato pa s to energijo nadaljujte uresničevanje sanj. Večkrat si prisluhnite, vzemite si čas zase, ko začutite, da ga potrebujete. Odprite se energiji ljubezni, ki je okoli vas in občutite spokojnost. Uporabite domišljijo in raziščite različne stvari, ki so vam na voljo. V vas je ideja, ki bo zacvetela, le ne dovolite, da bi vas ovire zaustavile. Negujte svoje cilje in glejte nase v luči uspeha.

 

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram