Kaj vam podzavest sporoča?

Preberite si, kaj vam sporoča podzavest, nato pa si večkrat vzemite čas, da ji prisluhnite oziroma da analizirate, kaj vam želi sporočiti tudi preko sanj. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec JULIJ, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju boste morali več časa posvetiti sebi in duhovni rasti. V življenju preveč hitite oziroma si preredko vzamete čas samo zase. Prepustite se energijam, ki vas obkrožajo. Dovolite si ponovno začutiti ljubezen do sebe in drugih. Meditirajte, saj boste tako spoznali nove lekcije, s katerimi boste v življenju lažje napredovali ter se otresli nepotrebnih vzorcev in neplodnih idej.

Sporočilo pod številko 2

Ustavite se za hip in premislite, kaj si želite. Premalo ste osredotočeni na pomembne stvari, vaše misli hitijo sem in tja, zato redko dosežete želene rezultate. Umirite svoj um in se prepustite ustvarjalnim energijam okoli sebe. V njih se skriva ključ do uspeha, saj boste z njimi razširili svoje obzorje, poleg tega pa boste manj dovzetni za zunanje vplive, saj boste vedno našli nove rešitve. Ne pozabite pa si vzeti časa zase: prisluhnite, kaj telo sporoča, da potrebuje.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh se boste morali distancirati od vsakdanjega kaosa in negativnih energij. Četudi to ne bo lahka naloga, boste z rezultati zadovoljni. Lažje se boste umirili in poskrbeli zase, svoje telo in dušo. Potrebujete kratek oddih od vsega, zato ne iščite več izgovorov, zakaj si ne bi mogli nameniti več pozornosti. To bo pozitivno vplivalo tudi na čustveno ravnovesje, zato bo manj nihanj in manj negativnih občutkov.

Sporočilo pod številko 4

Sprejmite modrosti in lekcije, ki vam bodo v naslednjih dneh podane. Ne zapirajte se pred kritikami ali neznanim. Zdaj je čas, da se naučite nečesa novega o sebi, drugih in življenju na splošno. Obkrožite se s pozitivnimi mislimi in energijami. Smejte se, saj boste tako lažje širili pozitivno energijo in optimizem. Večkrat pa sebi namenite nasmeh, saj bo ta podoba blagodejno vplivala na vašo bit.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram