Kaj vam sporoča glas intuicije?

Preberite si, kakšno sporočilo intuicije se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prisluhnili temu glasu, boste lažje začeli stopati po poti čudovitih novih priložnosti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kaj vam leto 2019 prinaša, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Tisto, o čemer ste se spraševali, ima korenine v preteklosti. Za vas je pomembno, da sprejmete stare izkušnje, odločitve in dogodke. Tako se boste naučili pomembnih lekcij, ki vas bodo duhovno prebudile. Potrudite se, da boste odkrili, kaj se zdaj dogaja okoli vas in kaj si želite doseči. Ne igrajte žrtve, ampak sprejmite življenje kot nenehno lekcijo, s katero boste vsak dan osebno rasli. Ste na poti doseganja izjemnih rezultatov, le verjemite vase.

Sporočilo pod številko 2

Zaupajte v svoje sanje in pogumno zakorakajte po svoji življenjski poti. Zdaj je čas, da spoznate, kaj imate in česa ne ter se premislite o prenovi notranjosti. Najdite zaupanje v svoje sposobnosti. Poiščite tisto, kar vas veseli in kaj bi želeli podeliti z drugimi. Zaupajte klicu svoje duše, saj boste tako naredili nekaj izjemno lepega in velikega, kar vas bo zaznamovalo za celo življenje. Naj bo majhno ali veliko, na vas bo pustilo močen vtis.

Sporočilo pod številko 3

Stojite na pragu novih priložnosti in začetkov. Zdaj je čas, da zaključite s preteklostjo in naredite prostor novostim. Tudi sebi namenite več časa, negujte svoje telo in dušo. Prisluhnite, kaj potrebujete in si brez izgovorov to privoščite. Zaupajte svoji intuiciji in ustvarite to, o čemer sanjate že dlje časa. Vsakršna nova ovira naj vas predstavlja izziv, ki ga boste premagali in pri tem spoznali nekaj novega o sebi in drugih.

Sporočilo pod številko 4

Usmerite se na svoje duhovne darove. V vas se skriva potencial, s katerim boste uspeli in pri tem pomagali tudi drugim. Jasna in odločna komunikacija vam bo odprla marsikatera vrata in prinesla novo energijo v medsebojne odnose. Ko boste naredili prvi korak, se vam bodo stvari začele odpirati. Zavedajte se, da lahko uresničite sanje, le svojih pomanjkljivosti se ne bojte in presezite prepričanja, ki vas omejujejo.

Sporočilo pod številko 5

Naj vas ne bo strah. Zaupajte življenju in prihodnosti, saj se bo vse uredilo v najlepšem redu. Bodite popolnoma mirni in zaupajte smeri, kamor vas usoda vodi. Iz dneva v dan boste spoznavali nove resnice, s katerimi si boste izboljšali vsakdan. Ni razloga za dvom in skrb. Ostanite odprti, ne ustrašite se nenadnih sprememb, saj boste vse uspešno prebrodili, če le ne boste izgubili vere vase in svojo notranjo moč.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram