Kaj vam razkrivajo številke?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se pogumno lotite vseh življenjskih izzivov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

V dneh do konca meseca bodite pripravljeni sprejeti podporo in usmeritev drugih. Imate preveč dela in skrbi, ki vas bodo preobremenili. Vaše življenje ni uravnoteženo. Zgrešite lahko številne priložnosti za uspeh, saj ne boste videli, kje se vam ponuja izboljšanje. Ne pretvarjajte se, da težava ne obstaja. Ne predajte se, le razbremenite se. To bo prineslo srečne odnose, zlasti z bližnjimi, in občutek varnosti. Ponovno boste začeli odkrivati čar drobnih stvari v življenju.

Sporočilo pod številko 2

Pazite na svoja pričakovanja. Zadeve se ne bodo razvijale po načrtih. Težje boste videli pozitivno plat, zato vas bo spremljal občutek žalosti. Vzemite si čas, da se ta rana zaceli. Odpustite si stare napake in drugim odpustite njihove. Ne oklepajte se preteklosti ali nečesa, kar se ne razvija. Sprejmite odločitev, da se umaknete od negativnih vplivov. Okoli vas se dogaja preveč stvari hkrati. Začasno se ustavite in analizirajte točko, na kateri ste. Imate veliko nepotrebnih skrbi, ki zakrivajo vaše čudovite nove ideje in navdihe.

Sporočilo pod številko 3

Prevzel vas bo lažni občutek ujetosti. Preveč boste osredotočeni na materialno področje. Svoje misli boste osnovali na strahu in črnogledosti. Podcenjevali boste dogajanje okoli sebe, kar lahko vodi v neuspeh in slabe odločitve. Vse dobro premislite in najdite ravnotežje. Poglejte stvari z druge plati, bodite bolj duhovno naravnani. Ponovno najdite to, kar ste. Razprite krila in poletite, ne omejujte se s snovnim svetom. Zrastite, najdite višji pomen stvari in odnosov. Uživajte v malih življenjskih razkošjih.

Sporočilo pod številko 4

Naslednji dnevi bodo razkrili, kje si vaše želje nasprotujejo. Pojavil se bo strah glede denarja, zato sprejmite modro odločitev in zaprosite za pomoč. Ne zapletajte se v konflikte z drugimi. Analizirajte motive vseh vpletenih in se odločite, kako naprej. Iz tega položaja se naučite, kar je mogoče. Tudi nadležnih podrobnosti. Ne izbirajte nespametno in ne bodite prehitri v odločitvah. Zdaj je čas za spremembo in napredek na življenjski poti. Čakajo vas vznemirljive nove priložnosti.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram