Kakšno obdobje je pred vami?

Preberite si, kakšno obdobje je pred vami. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Odgovori na vprašanja, ki vas bremenijo, se skrivajo v vas, zato se zazrite vase. Želje se vam lahko izpolnijo, le za trenutek se morate ustaviti in analizirati okoliščine okoli sebe. Vaši napori bodo nagrajeni, skrbi pa zbledele, ko boste odkrili, kako močna oseba pravzaprav ste. Zaupajte vase in znanje, ki ga imate. V naslednjih dneh uživajte v življenju. Ne pustite, da bi vam negativne misli onemogočale uvideti lepoto, ki je v in okoli vas. 

Sporočilo pod številko 2

Vsakdo v življenju izkusi obdobja strahu in negotovosti. Včasih imajo ti podlago, drugič ne. Ko boste morali sprejeti pomembne odločitve, se obrnite navznoter. Prisluhnite intuiciji in naredite, kar čutite, da je prav. Pred vami so pomembne lekcije, zato ne pustite, da bi vas strah obdržal na eni točki. V naslednjih dneh se po pomoč obrnite k svojemu notranjemu vodstvu. Marsikateri odgovori se skrivajo v vas, le poiskati jih morate.

Sporočilo pod številko 3

Bodite komunikativni in v sebi ne zadržujte misli ali občutkov. Za vas je pomembno, da jih daste ven iz telesa, da se ne bodo kopičila in ustvarjala nemira ter negotovosti. V vaše življenje prihajajo nove in vznemirljive priložnosti, ki jih boste najbolje izkoristili, če se boste znali izraziti. Zato ne tlačite in ne požirajte besed ali čustev, ampak se izražajte na vsakem koraku. V naslednjih dneh se ne bojte pokazati, kdo ste in kaj mislite, saj lahko naredite pomemben vtis na nekoga, ki vam utegne pomagati v prihodnosti.  

Sporočilo pod številko 4

Začnite razmišljati o svoji prihodnosti in darovih, ki se skrivajo v vas. Znebite se prepričanj, da nečesa ne morete. Osvobodite svojega duha in poletite. Prej, ko boste razprli svoja krila, prej boste uspeli in resnično zaživeli. Ne skrivajte in ne sramujte se tega, kdo ste. Bodite ponosni na svoje dosežke, odločitve in napake, ki ste jih storili. Sprejmite se!V naslednjih dneh vzemite vajeti življenja v svoje roke. Najdite svoj ritem.

 

  

  

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram