Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je prva pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas zase – brez izgovorov, nato pa se odločno lotite reševanja problema. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec november, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Zelena Tara

Ne čakajte, da se stvari razrešijo same od sebe. Premaknite se naprej od ovir in omejitev, s katerimi se soočate – tudi od teh, ki ste si jih postavili sami. Začnite razmišljati pozitivno in najdite zaupanje vase. Zdaj ni čas, da bi bili pasivni in neodločni, ampak čas, da pokažete sebi in okolici moč, ki se skriva v vas.
V naslednjih dneh naj se vam ne mudi, le na eni točki se ne ustavite. Vi ste ustvarjalec svojega življenja, zato si ustvarite takšno življenje, ki vas veseli in osrečuje.

Sporočilo karte pod številko 2 – Lady Nada

K stvarem, ki vas najbolj bremenijo, pristopite preudarno. Nekatere zadeve bodo zahtevale več odločnosti in poguma, druge več umirjenosti. Vzpostavite ravnovesje, saj se boste preko njega resnično prebudili in spoznali, kaj v življenju potrebujete in česa ne. Slednjega se ne bojte, saj to morate spoznati, da boste osebno napredovali.

V naslednjih dneh večkrat prisluhnite svoji intuiciji. Ta vam bo pokazala pravi način reševanja ovir.  

 

 

 

Sporočilo karte pod številko 3 – Merkur

Pred vami so nenadne spremembe. Življenje bo dobilo novo podobo, drugače boste pogledali tudi na stvari, ki povzročajo skrbi. Preko komunikacije z drugimi boste lažje dosegli želene premike. Bodite iskreni in jasni, ne pustite, da bi se dvom lahko naselil. Bolj, ko boste zvesti do samega sebe, boljši in hitrejši bodo rezultati.

V naslednjih dneh izražajte svoje mnenje. Uporabite svoj glas in bodite pri tem pozitivni.

Sporočilo karte pod številko 4 – Lady Venera

Resnica se bo razkrila. Čakajo vas globlja duhovna spoznanja, s katerimi bodo težave izgubile na svoji moči. Manj se boste ukvarjali s starimi, neuresničenimi željami, ampak s tem, kar lahko zdaj uresničite. Bodite odprti za novosti in z drugimi delite svoje ideje ter energijo. Ta bo marsikoga navdihnila, da vam ponudi pomoč ali nasvet.

V naslednjih dneh se na razumevajoč način soočite z vsemi izzivi. Ne razmišljajte črno-belo, ampak poiščite nešteto novih priložnosti.

 

 

 

Sporočilo karte pod številko 5 – Hilarion

Ne tlačite svojih čustev in občutkov. Sprejmite jih, saj boste tako najlažje spoznali, kaj vam kdo pomeni in katere načrti si še želite uresničiti. Vse trenutne ovire so premagljive, le ustavite se za hip in posvetite čas sebi. Stopite v stik s svojim notranjim jazom in prisluhnite intuiciji, preko katere boste našli odgovore na svoja vprašanja.

V naslednjih dneh bodo imele vaše besede moč, zato bodite iskreni in kot najpomembnejše – delujte v višje dobro.

Sporočilo karte pod številko 6 – Dobrota

Na dogajanje in ljudi okrog sebe poglejte z duhovnega zornega kota. Naj se vam ne mudi, ampak razmislite, v kakšni situaciji se nahajate. Povežite se s samim seboj, višjim energijam pustite prosto pot. Bodite odprti za resnico, ne bojte se, kakšna spoznanja boste prejeli. Nova pot reševanja težav bo prinesla dokončne rešitve.

V naslednjih dneh najdite čas zase in sprostitev. Meditirajte. Zazrite se vase, odkrijte, kdo ste, kaj vas veseli in kaj ne. 

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij.

  

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram