Kakšno spoznanje mora priti do vas?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas in sprejmite spoznanje, ki vam je dano. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in prebroditi težavno obdobje, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Dywal Khul

Začnite kazati več zaupanja vase. Hodite po poti, ki vas bo vodila k uspehu in zadovoljstvu. Naj se vam ne mudi, ampak delajte korak za korakom. Naglica ne bo obrodila sadov, otresite se tudi iskanja bližnjic. Sreča se skriva v vas, najlažje jo boste našli, če si boste vzeli čas zase. Preko meditacije boste spoznali skrivnosti svoje duše.

V naslednjih dneh se vsak dan zahvalite petim stvarem, ki so se zgodile. V njih najdite pozitivno plat. Presenečeni boste, kako se bo zamenjal pogled na dogajanje, ki se odvija okoli vas.

Sporočilo karte pod številko 2 – Sveti Ametist

Ne ustavite se na eni točki, naj vas izzivi ne ustrašijo, ampak napolnijo z novo energijo. Vse boste premagali, le stalno se premikajte in razvijajte. Osredotočite se na to, kar imate zdaj in kaj si želite doseči. Ne ozirajte se v preteklost. Te ne morete spremeniti, lahko pa vplivate na tok dogajanja v sedanjosti. Razmislite, kaj si želite in kako boste to uresničili.

V naslednjih dneh v sebi poiščite odgovore na vprašanja, ne obračajte se k drugim. Zdaj je čas, da spoznate, kaj lahko storite in česa ne. To vam bo nudilo pomembno življenjsko lekcijo. 

Sporočilo karte pod številko 3 – Krišna

Vaša podpora in predanost ne bo ostala neopažena. Okolica bo začela prepoznavati, koliko truda in energije vlagate. Z ljubljenimi osebami se boste povezali na nešteto novih načinov. Začutili boste njihovo ljubezen. Vse skrbi, da vas drugi ne cenijo ali ljubijo, se bodo poslovile. Ohranite upanje, da je prihodnost svetla.

V naslednjih dneh pustite, da drugi pokažejo, koliko jim pomenite. Ne ustrašite se narediti koraka stran in počakati, da nekaj naredijo. Spustite vajeti, ne poskušajte nadzorovati vsega. Ljubezen bo prišla v vaše življenje, ko boste stvarem pustili prosto pot.

 

  

Sporočilo karte pod številko 4 – Sanat Kumara

Stopite v ospredje, ne čakajte več, da vas drugi opazijo. Zdaj je čas, da ukrepate in začnete delovati v smeri uresničevanja želja. Tudi najglobljih. Z jasnim izražanjem boste pustili močen vtis. V drugih boste vzbudili željo, da z enako vnemo kot vi, začnejo v življenju delovati. V drugih boste prebudili željo, da tudi sami pokažejo moč, ki se skriva v njih.

V naslednjih dneh se ne ustavite pred ovirami ali črnogledostjo okolice. Ti ne bodo številčni. Vztrajno hodite po poti, ki ste si jo zastavili. V sebi imate neverjetno moč, ki bo zmagala naj negativnimi mislimi in vplivi. 

Sporočilo karte pod številko 5 – Pavel Benečan

Z ljubljenimi delite svoje misli. Izrazite svoje ideje, pokažite svoje talente. Ne skrivajte se več v temi, ampak začnite pluti po valovih ljubezni in nove energije. Zdaj ste šele na začetku svojega ustvarjalnega obdobja. Začnite z malimi koraki. V majhnih zmagah se skriva resnična sreča. Delite jo z drugimi.

V naslednjih dneh pokažite milost, ki je navzoča v vašem srcu. Ta bo kot magnet privlačila druge in jih navdala z ljubeznijo. Z vašo pomočjo bodo stopili na pot notranje prenove in osebne rasti.


Sporočilo karte pod številko 6 – Melchizedek

Čas je, da analizirate, do kod ste prišli in se začnete učiti iz preteklih izkušenj. Ne skrivajte se pred slabimi odločitvami, ki so vas zaznamovale. Iz njih potegnite vse modrosti, ki jih lahko. Poglejte resnici v oči, spoznajte, kakšne so potrebe in želje vašega notranjega bita. Poiščite in vzpostavite ravnovesje med vsemi silami, ki jih čutite, doživljate.

V naslednjih dneh širite pravičnost in mir. Premagajte negativno, ne bojte pa se sprejeti težkih odločitev. Ne bežite stran od konfliktnih situacij, saj ste vi oseba, ki lahko ponudi pravo rešitev.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram