Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas in sprejmite modrosti, ki so vam dane. Začnite nov mesec dinamično in naj vas nič ne ustavi. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v mesecu aprilu, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Kuthumi

Podajte se na notranje potovanje. Več svojega časa namenite tišini, meditaciji in branju. Pustite, da vas vodi intuicija, saj se vam bo tako razkrilo nekaj pomembnega. Vse, kar se vam bo zgodilo, bo prineslo čudovite nove priložnosti. Sprejmite energije, ki so okoli vas. Pokažite darove in talente, ki jih skrivate. Ne iščite več rešitve zunaj sebe, ampak se zazrite vase.

 V mesecu aprilu raziskujte in širite razumevanje. Nova znanja in izkušnje vam bodo pomagali uresničiti želje in ideje. Odprite se novostim, ki prinašajo osebno rast in občutek izpolnitve.

Sporočilo karte pod številko 2 – Beli orel

Z intuicijo uravnovesite vse, kar je potrebno, nato pa se osredotočite na svoje korenine, na to, od kod izvirate in na pretekle izkušnje. Resnična moč je duhovne narave in v vas se bo prebudila, ko boste umirjeni in v harmoniji z ljubljenimi osebami. Svojo pozornost usmerite v pozitivno smer. Zakrpajte slabe odnose in se osredotočite na to, kaj novega in boljšega lahko ustvarite.

V aprilu se boste soočili z okoliščinami, s katerimi boste lahko razrešili stara bremena. V sebi imate vso moč, s katero boste lahko ustvarili trdne odnose. Zazrite se vase, odkrijte, kaj si želite z drugimi, nato pa to realizirajte. 

Sporočilo karte pod številko 3 – Quan Yin

Pustite, da vas vodita srčnost in sočutje. Ko boste na dogajanje okoli sebe pogledali s kančkom ljubezni, se boste otresli kopičenja negativnih čustev in okoliščin. Vaše srce ne bo polno zamer in žalosti. Lažje boste ustvarili ljubeče odnose in odpustili vse staro, kar vam preprečuje napredek in rast. 

V aprilu začutite, kako je srce svobodno. Na ta način boste poslali resnično radostni se in se odprli ljubezni, partnerstvu in sorodnim dušam. Pred vami je obdobje ustvarjanja velike sreče, le pri sebi začnite: odkrijte resnično ljubezen do sebe.

 

 

Sporočilo karte pod številko 4 – Radha

Osvobodite se omejujočih vzorcev in prepričanj. Sledite občutkom in intuiciji. Ponovno zaživite svoje sanje. Ne skrivajte več tega, kdo ste. V vas se skriva izjemna energija, s katero boste lahko marsikaj dosegli. Vse omejitve boste premagali, če boste verjeli vase in svojo moč. Najdite se in naj vas nič ne zaustavi na novi poti. Ljubljenim in okolici pokažite svojo ubranost in celovitost.

V mesecu aprilu si večkrat vzemite čas zase. Če se počutite ujeti, nekaj spremenite. Ukrepajte. Vi ste odgovorni za svoje življenje. Ponovno vzemite vajeti v svoje roke in se podajte na pot sreče in zadovoljstva. 

Sporočilo karte pod številko 5 – Lady Nada

V vsakdanjem življenju odkrijte pot ravnovesja in harmonije. To vas bo vodilo k spoznanju, kdaj morate ukrepati in kdaj se je treba ustaviti. Začeli se boste zavedati, da ima vsaka stvar dve plati. Če želite uspeti, ustvarite ravnovesje. Dajajte in sprejemajte. Analizirajte točko, na kateri ste, in preučite, kdo ali kaj potrebuje največ vaše pozornosti.

V aprilu ne pozabite nase. Najdite notranje ravnovesje in pristen stik z intuicijo. Meditirajte. Spoznajte, po čemer hrepeni vaša duša. Dovolite si živeti v skladu s srcem. Odpustite sebi in drugim. Ne zapirajte se pred ljubeznijo.

Sporočilo karte pod številko 6 – Božanski vodja

Stojite pred vrati novih priložnosti. Zdaj je čas, da zaključite s starimi zadevami in tako naredite prostor novim izkušnjam. Obnovite si moči in se pripravite na nove začetke. Dovolite, da staro odide. Zaupajte v spremembe, ki se dogajajo, saj so prav te blagoslovi, ki vas vodijo k srečnemu življenju. 

V aprilu zaupajte sebi, notranji moči in intuiciji. Ustvarite tisto, po čemer hrepeni vaša duša. Odnose boste dvignili na višjo raven, le ne ustrašite se izzivov, ki jih poletje prinaša. Veselite se novih znanj in izkustev.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram