Kaj vam razkrivajo karte?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je prva pritegnila. Vzemite si čas, sprejmite modrosti, ki so vam dane. Vstopite v mesec maj z novo energijo in zagonom. Naj vas nič ne ustavi na poti sreče in uspeha. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Lady Portia

Maj bo v vaše življenje prinesel novo energijo ter poudaril vaše ustvarjalne in vodstvene sposobnosti. Zaupajte sebi in pokažite, kaj znate. Naredite, kar čutite in verjamete, da je potrebno in pravilno. Podpirale vas bodo močne energije vseh vrst: intelektualne, telesne, spolne in čustvene. V tem mesecu lahko dosežete uspeh in blaginjo.

V naslednjih dneh pa se izogibajte sebičnosti in trmi. Bodite odprti za kritike, saj se tako lahko razkrijejo pomembne informacije o vas samih. Spoznali boste, kako močni ste in kje se delajo napake.


Sporočilo karte pod številko 2 - Ganeš

Posvetite se sebi in ljubljenim. Maj prinaša harmonijo in razumevanje v vaše življenje. Vsa bremena, ki vas ustavljajo, boste premagali. Prav tako se bo ustvarila boljša povezava s samim seboj in drugimi. Lažje boste izrazili svoje misli, pri tem pa dobili podporo, ki jo iščete in potrebujete. Resnično boste začeli uživati v življenju, zlasti v domačem okolju.

V naslednjih dneh se obkrožite s prijetnimi osebami in se distancirajte od teh, ki vam vzbujajo slabo voljo. Zdaj je čas, da nekaj spremenite in ne čakate več, da se kdo drug potrudi namesto vas. Če si želite sprememb v odnosih, ukrepajte. V vas je ta moč.


Sporočilo karte pod številko 3 – Buda

Maja boste začutili težnjo po odkrivanju sebe, po povezovanju s samim seboj in drugimi. Vsakdanje vam ne bo dovolj, zanimalo vas bo življenje na splošno ter kaj lahko ustvarite in izkusite. Iskali boste višje resnice, pri tem pa ne boste pozabili na to, kar že poznate in ste že ustvarili. Duhovna radovednost vam bo odprla oči in poglobila stik z intuicijo.

V naslednjih dneh zaupajte sebi in mislim, izogibajte pa se trmi. Če osebe okoli vas ne bodo pripravljene sprejeti novih spoznanj, jim to dopustite. Poskrbite za svojo osebno rast in razvoj.

 

 


Sporočilo karte pod številko 4 – Merkur

Maj prinaša nenadne oziroma drugačne spremembe. Stvari in odnosi bodo dobili novo podobo. Z domiselnostjo, vztrajnostjo in delavnostjo boste dosegli močne preobrate. V vas ne bo več negotovosti ali dvomov. Razbremenili se boste bremen ter z lahkotnostjo in jasnostjo izražali sebe. Odprta in iskrena komunikacija bo prinesla tudi uspehe v ljubezni.

V naslednjih dneh se izražajte. Ne tlačite ali požirajte občutkov. Pokažite jih in se ne bojte, kaj bo to prineslo. Veselite se dejstva, da nekaj tako močno čutite. Veselite se ljubezni, ki je v vas.  

 

Sporočilo karte pod številko 5 – Hilarion

Na področju odnosov bo v tem mesecu razburljivo. Ker boste lažje izrazili svojo nežno, občutljivejšo stran in se znali umakniti, ko bo to potrebno, boste dosegli močne spremembe. Ljudje bodo v vas videli družabno in prijazno osebo, ki zna druge navdušiti in jih pravilno usmeriti. K vam se bodo obračali po nasvete, pri katerih pa bodite preudarni.

V naslednjih bodite previdni, kakšne nasvete boste delili. Vaše besede bodo imele težo, zato delujte v višje, ne lastno dobro. Na ta način boste prejeli spoštovanje, ki si ga zaslužite, in obenem osebno zrasli.


Sporočilo karte pod številko 6 – Shekinah

Osvobodite se vseh ovir, ki vam jih je življenje do zdaj prineslo. Začnite uživati v življenju. Plešite, rišite, pišite. Maj vam prinaša energijo ljubezni in privlačnosti, s katero pa ne boste našli le ljubezni do sebe, ampak do vsega, kar se dogaja. Naučili se boste resnično ljubiti sebe. To energijo pa boste prenesli tudi na druge, s katerimi boste skupaj uživali v poletju.

V naslednjih dneh se izogibajte prevzetnosti in poskrbite, da boste z nogami vedno na trdnih tleh. Ne izgubite se v oblakih in ne izpustite vajeti življenja iz svojih rok. Ustvarite ravnovesje.

 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram