Kako se bo življenje razpletlo?

Preberite si, kako se bo razpletla težava ali vprašanje, ki vas v tem trenutku najbolj bremeni. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas za premislek, nato pa se pogumno lotite vseh življenjskih izzivov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >> 

Sporočilo pod številko 1

Pred vami so močne spremembe, zaradi katerih se bodo vaši temelji zamajali. Odnosi in načrti bodo dobili drugo podobo, zaradi katere se boste počutili neprijetno in nesamozavestno. Pričakujte večje ovire, ki pa ne bodo tako strašljive, kot bodo delovale na prvi pogled. Zapletli se boste v spore in izgubili trdna tla pod nogami, a se boste pobrali in dvignili. V kratkem času se bo vse uredilo, stvari in odnosi se bodo vrnili na svoje mesto. Stopili boste na pot duhovnega celjenja in umirjenosti ter kot oseba zrasli. Čez nekaj dni boste drugačni in pogumnejši, na stare težave boste pogledali z novo modrostjo.

Sporočilo pod številko 2

Napoveduje se vam pomoč s strani starejše osebe, ki bo utelešala značilnosti ognjenih znamenj. V vaše življenje bo prinesla zelo živahno energijo, ki vas bo prevzela. Začutili boste toplino, odločnost in pogum. Na ovire ne boste več gledali kot na nekaj nepremagljivega, ampak kot na izzive, ki jih lahko uspešno premagate. Oseba vam bo s svojimi dejanji in besedami dala novo upanje. Njena čustvena stabilnost in praktičnost se bosta prenesli tudi na vas, zaradi česar se bosta povečala optimizem in zadovoljstvo. Vrnil se bo občutek, da ste na pravi poti.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh se bo okrepilo mišljenje, da ste v življenju sami in da morate za vse poskrbeti vi. Občutili boste umikanje s strani ljubljene osebe in nerazumevanje. Okolica vas ne bo »slišala«, zato se lahko pojavi negotovost, kako naprej. Premislite, če ste vi oseba, ki se v resnici umika od drugih v upanju na boljšo prihodnost. Zdaj je čas, da nekaj spremenite, da se umaknete od praznine, ki jo čutite. Premaknite se na boljše in lepše mesto. Zbežati morate stran od trenutne situacije, ki vas bremeni, da si zbistrite misli in v k sebi privabite jasnost. Zlasti na ljubezenskem področju bo umik prinesel napredovanje.

Sporočilo pod številko 4

V vaše življenje prihaja posebna priložnost oziroma izkušnja, zaradi katere boste začeli proslavljati svoje življenje. Napovedujeta se druženje in zabava, nova čustva in osebe. Energija, ki jo boste začutili, bo zelo ženstvena, zato lahko pričakujete, da bodo imele predstavnice nežnejšega spola izrazito vlogo pri vas. Pomagale vam bodo videti problem oziroma vprašanje z drugega zornega kota. Skrbi ne bodo več tako velike kot so delovale v preteklih dneh. S podporo, ki jo boste začutili, boste vse lažje, zato problemov ne rešujte sami, ampak se odprite pomoči drugim.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram