Kaj vam podzavest sporoča?

Preberite si, kaj vam podzavest sporoča in kako doseči zastavljene cilje. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Če čutite strah ali nenavadno vznemirjenje v sebi, se sprostite in nikar ne paničarite. To je lahko znak, da boste storili nekaj pomembnega in pogumnega – nekaj, kar ni v vaši navadi in bo presenetilo tako vas kot ljudi, ki vas obkrožajo. Ste na pravi poti, zato si vzemite čas za razmislek, a ne analizirajte v nedogled, kaj se lahko zgodi. Vse stvari niso v vaših rokah, lahko pa tvegate in naredite nekaj drugačnega ter tako končno dosežete preboj, ki ga čakate. 

Sporočilo pod številko 2

Ničesar ne jemljite osebno. Kar počnejo drugi, počnejo to zase in ne zaradi vas. Vsa njihova dejanja in besede so odsev njihove resničnosti. Ne poznajo vaših notranjih občutkov in čustev. Bodite močni in ostanite samozavestni. Ne postanite žrtev dejanj drugih, ampak se postavite zase. Čas je, da prepoznate, kaj se skriva v vas in čemu vse se lahko izognete, ko si boste le priznali, da ste močna oseba, ki ji življenja ne krojijo drugi. 

Sporočilo pod številko 3

Bodite to, kar ste. Upajte si in izrazite svoje misli. Izrazite svoj resnični jaz. Ko boste enkrat to naredili, boste presenečeni, kako svobodno se boste počutili in kako bo ideja o maski, ki jo nosite v javnosti (ali za druge), postala odveč. Osvobodite se predstav, ki so vam jih vcepili drugi. Vprašajte se, kaj si želite in kdo pravzaprav ste. Če odgovora ne bo na dlani, je to znak, da si morate vzeti več časa zase. Spoznajte se. Peljite se na zmenek. Zaplešite s samim seboj in uživajte! 

Sporočilo pod številko 4

Odprite svoje srce. Predajte se sočutju in spoštovanju – v prvi vrsti do sebe. Tako boste lažje začeli hoditi po poti, ki vas bo vodila do želenega. Poslovite se od »lažnega« ter se zazrite v srce in svojo dušo. Kaj se tu skriva? Zdaj je čas, da začnete negovati sebe in se razvajati, saj boste tako lažje kos vsem izzivom, ki so pred vami, pri tem pa se ne ustrašili različnih ovinkov, vzponov ali padcev, saj boste v sebi vedeli, da je to, kar počnete, vaša resnica.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram