Kaj univerzum želi, da spoznate?

Preberite si, kaj univerzum želi, da spoznate, nato pa naredite korak naprej v življenju in začnite uresničevati svoje sanje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v prihajajočem obdobju, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Uravnotežite svoje energije in si vzemite čas, da spoznate, kaj si resnično želite. Ključ do sreče in želenega se skriva v jasnih odločitvah. Zato premislite, po čem vaše srce hrepeni. Obdajte se s pozitivnimi energijami, saj boste tako v svoje življenje začeli privlačiti obilje, zadovoljstvo in srečo. Ustvarite takšno sedanjost, kot si jo želite. Vizualizirajte si, da želeno že imate, saj bo tako korak naprej k uresničitvi veliko lažji.

Sporočilo pod številko 2

Otresite se negativnih misli in se ne zapletajte v negativne pogovore. Moč misli je izjemno velika, zato se odločite, da boste razmišljali pozitivno. Vaše misli so čarobne in če verjamete vanje, se lahko zelo hitro uresničijo. V sebi nosite izjemne sposobnosti in različna znanja, zato jih izkoristite in ne iščite več izgovorov, zakaj nečesa ne bi mogli narediti. Imate ključ, da stopite v svet uresničenih želja, le odločite se, kaj točno to je, nato pa sledite vodstvu svoje intuicije.

Sporočilo pod številko 3

Zavedajte se, da se vse začne z idejo in sanjami. V naslednjih dneh bodo okoli vas zelo nežne energije, ki bodo spodbujale vašo ustvarjalnost, zato jih sprejmite z odprtimi rokami. Poslušajte jih in jim sledite, saj vas bodo pripeljale do zanimivih spoznanj. Prav tako pa izkazujte tudi ljubezen, ki jo boste čutili. Zadovoljstvo delite z drugimi, saj boste tako poglobili tudi medsebojne odnose in dosegli stopničko višje na področju zaupanja. V naslednjih dneh zato sanjajte, ljubite in zaupajte.

Sporočilo pod številko 4

Bodite pozorni, da si vaše misli ne bodo nasprotovale, saj vas le-to ovira pred napredkom. Vaše sanje in načrti se lahko manifestirajo veliko prej, kot si mislite, le zaupati morate vanje in najpomembnejše – zaupati morate vase. V sebi poiščite magične sposobnosti in začnite uresničevati želje. Nehajte skrbeti, kaj bo prihodnost prinesla. Zdaj kreirate svoje življenje, zato so pomembna trenutna dejanja. Najdite ljubezen in svetlobo v sebi, saj vam tako ne bo spodletelo. 

 

  

 

SAMOSPOZNANJE

Povežite razum, telo in duha ter postanite prisotni tukaj in zdaj! Naj bo leto 2020 vaše leto!

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram