Kaj vaš duh potrebuje?

Preberite, kaj vaš duh potrebuje, kako ga nahraniti in kako osebno napredovati. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Od zdaj naprej sprejemajte premišljene odločitve. Bodite osredotočeni na to, kaj se zdaj dogaja v vašem življenju. Čas je na vaši strani, zato ne bodite impulzivni in ne hodite z glavo skozi zid. Ste v fazi razvoja, zato v obzir vzemite vse dejavnike. Če čutite potrebo po močni spremembi, razmislite o vzrokih in če ti prihajajo iz vas samih. Če čutite pritiske okolice, se distancirajte od nje za trenutek, da boste lažje sprejeli trezne odločitve.

Sporočilo pod številko 2

Sprijaznite se svojimi odločitvami, ki ste jih sprejeli. Vaša znanje in sposobnosti se razvijajo, vi pa duhovno rastete. Če trenutno niste zadovoljni s točko, na kateri ste, nekaj spremenite. Ne analizirajte, kaj bi lahko drugače storili, ampak sprejmite odgovornost za svoje poteze, nato pa naredite korak naprej. Vaše življenje je v vaših rokah in le vi se lahko odločite, ali boste napredovali ali ostali ujeti na enem mestu.

Sporočilo pod številko 3

Vaš duh potrebuje mir. Najlažje ga boste občutili, če se boste za nekaj časa umaknili od vsakdanjega kaosa in prisluhnili sebi. Razmislite, kdo ste, kaj si želite in česa ne. Bodite iskreni s samim seboj, saj boste tako lahko resnično zaživeli življenje, ki si ga zaslužite. Ne tlačite in požirajte čustev, ampak jih sprejmite in dovolite, da vas preplavijo. Če se želite smejati, se smejte. Če želite jokati, jočite. Sprejmite svoje občutke in jih pokažite, da vas ti ne prevzamejo in ohromijo.

Sporočilo pod številko 4

Potešite svojo radovednost. Odločite se za sprehod, krajši izlet ali potovanje. Zdaj je čas, da naredite korak naprej in spoznate skrivnosti življenja. Povežite se z drugimi in komunicirajte. Delite svoje ideje, vtise in sanje. Bodite odprti za nove zamisli in se ne zapirajte pred svetom. Pred vami so nove izkušnje in lekcije, le prvi korak naredite, pa naj bo to krajši sprehod ali potovanje na drug konec sveta. Odločitev je vaša.

Sporočilo pod številko 5

Najdite čas za sprostitev. Sprejmite vse, kar se je zgodilo in kar se dogaja. Odpustite si vse napake in napačne odločitve. Ne pustite, da bi vam strah pred preteklostjo preprečil sanjati ali napredovati v življenju. Zdaj je čas, da opustite negativnost in spoznate, da imate na voljo nešteto možnosti. Odločite se lahko, da boste drugače pristopili k zadevi in sprejeli vse, kar ste se do zdaj naučili. To vam bo prineslo tudi večje zaupanje vase in občutek varnosti. 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram