Kaj storiti, da se bo želja uresničila?

Preberite, kaj storiti, da se bo želja uresničila. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Bodite iskreni. Izrazite svojo resnico. Če jo boste zadrževali zase, boste težje uresničili svoje želje. Zazrite se vase in spoznajte, kaj točno si želite. Ne sledite željam in hrepenenjem drugih, ampak sebi in svoji intuiciji. Na ta način boste v sebi prepoznali moč, s katero boste lažje manifestirali vse, kar si želite. Pomembno bo, da boste sledili temu, kar čutite v srcu in ne prehitevali toka dogajanja. Uresničujte željo za željo.

Sporočilo pod številko 2

Potrebujete dodatno znanje oziroma informacije. Zdaj ste na točki, ki zahteva premislek o vseh željah, ki si jih želite uresničiti. Če boste delovali z naglico ali hodili proti vetru, se marsikatera želja ne bo uresničila. Izognite se razočaranju in najprej analizirajte točko, na kateri ste. Zaupajte svoji intuiciji in se osredotočite najprej na eno željo. Razmislite o vseh vidikih – dobrih in slabih, ničesar ne prepustite naključju. Vzemite stvari v svoje roke in počasi manifestirajte želeno.

Sporočilo pod številko 3

Želje se bodo začele uresničevati, ko boste razčistili s preteklostjo. Trenutno je ta prevelik dejavnik, ki vam preprečuje, da bi napredovali in uresničili vse svoje cilje. Ste pred velikim prebojem, a dokler boste pogledovali nazaj, boste težje našli pravo pot. Uredite s starimi zadevami, ne bojte se starih napak, ampak pustite, da vas naučijo pomembnih lekcij. S tem se boste obvarovali napačnih odločitev oziroma boste le-te sprejeli kot nekaj, kar vas ne bo ustavilo, ampak opolnomočilo.

Sporočilo pod številko 4

Čas je, da se posvetite praktičnim zadevam in osnovam. Te bodo odlična podlaga za uresničitev želja, zato ne preskakujte korakom, ampak začnite pri temeljih. Ko jih boste zgradili, se boste lažje podali na pot uresničevanja želja. Zavedajte se tudi, da ne potrebujete odobritve okolice, ampak morate v sebi spoznati, da je to prava odločitev in pot. Želje so uresničljive, le samozavestni bodite in se odprite pritoku želenega.

Sporočilo pod številko 5

Zaupajte si. Prisluhnite intuiciji. Vzemite si čas zase in meditacijo, saj boste tu našli odgovore, kako uresničiti svoje želje. Najdite mir, saj boste tako lažje ugledali želeno, saj ne bo motenj oziroma negativnosti, ki prihaja tako od zunaj koz znotraj vas. Umiritev je ključ do manifestacije želja, zato si brez izgovorov vzemite čas zase. Če boste hiteli in skakali od želje do želje, bodo vse ostale neuresničene, nekje na pol poti.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram