Kaj se vam bo v naslednjih dneh razkrilo?

Preberite si, kaj se bo v naslednjih dneh razkrilo. Ko boste prebrali razlago, si vzemite nekaj časa zase, nato pa začnite uresničevati svoje načrte in ideje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšna bo jesen, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Prepoznali boste svojo moč in trdno stali za svojimi besedami ter dejanji. V naslednjih dneh bo v ospredju odkrivanje samega sebe. Dobili boste občutek, da ne potrebujete potrditve drugih, da nekaj storite. Dobili boste pogum in naredili ali izrekli nekaj, kar se že dlje časa zadržuje v vas. Znali se boste postaviti na prvo mesto in začeli odpirati svoje srce. Zapolnili boste praznino ter vzpostavili življenjsko ravnotežje med mislimi in čustvi. Kot oseba boste celoviti in v stiku z vsemi svojimi potrebami – fizičnimi, čustvenimi in duhovnimi.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh boste dobili spoznanje, kako si izboriti to, kar si želite doseči. Ozavestili boste svoje šibke in močne točke ter z vztrajnostjo našli pravi ritem. Svoje korake boste usmerili na pot, na kateri boste manifestirali, kar si želite globoko v srci in ne kar drugi menijo, da bi bilo za vas najboljše. Začeli se boste dajati na prvo mesto, pri tem pa ne boste čutili pritiska ali stresa. Pred vami je svobodnejše, bolj neobremenjeno dogajanje, ki bo v znamenju širjenja ljubezni in pozitivne energije.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh se boste znebili občutka krivde, začeli boste delati na odnosu do sebe in svoji individualnosti. Vse, kar vas zadržuje, boste predelali. Spremenili boste svojo vlogo v odnosih, ki so obstali na enem mestu in so vam jemali energijo. V ospredje boste postavili sodelovanje in vzajemnost. Izhajali boste iz integritete, odgovornosti in brezkompromisnosti. Ne boste več rinili z glavo skozi zid, poleg tega pa ne boste občutljivi na kritike. Začeli boste dosegati boljše uspehe in osebno zrasli.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh boste spoznali, kakšna moč se skriva v vas. Lažje boste uresničili svoje ideje in se pogumno prebili skozi vse ovire, ki jih boste srečali. Vibrirali boste na višji ravni, zato zaupajte svojim mislim in intuiciji. Z njihovo pomočjo se boste povezali z notranjim vodstvom in se znebili potrebe po dokazovanju ali iskanju potrditve. V ključnih trenutkih življenja boste znali sprejeti pomembne odločitev in posledice, ki bodo z njo prišle. Ne boste več potrebovali drugih, ampak bili sami sebi dovolj. To vam bo prineslo srečo in notranje zadovoljstvo ter iskrenejše odnose.

Sporočilo pod številko 5

V naslednjih dneh se boste naučili zaupati sebi, priklicati ustvarjalnost in si zaupati. Usmerjeni boste v cilj, ki si ga boste zastavili, pri tem pa ostali na trdnih tleh. Manj bo negotovosti in neodločnosti, vsi strahovi, tudi prikriti, se bodo poslovili. To bo vplivalo tudi na odnose, saj boste lažje izrazili sebe in prerezali vezi z ljudmi, ki manipulirajo z vami ali vas na drugačne načine izkoriščajo. Notranja moč se bo okrepila in vodila v stabilno življenje. Ne boste več vezani na druge ali zunanje okolje, ampak boste v sebi našli odgovore na vsa vprašanja.

Sporočilo pod številko 6

V naslednjih dneh boste čas namenili sebi in raziskovanju lastne moč. Usmerili se boste navznoter, s čimer se bosta okrepila samozavedanje in intuicija. Lažje boste uredili vse, kar vas bremeni in se poslovili od preteklosti. Spomni, ki se vračajo, ne bodo predstavljali bremena, ampak pozitivno izkušnjo, ki vas je pripeljala do točke in ljudi, ki so okoli vas. Odkrili boste, da ste na pragu novih življenjskih priložnosti, kar vas bo navdalo z upanjem in vznemirjenjem. Poskrbite le, da boste vedno gledali naprej in se veselili tega, kar prihaja.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram