Kaj se vam bo razkrilo?

Preberite si, kaj se vam bo v prihajajočem obdobju razkrilo in kakšne nove lekcije boste spoznali na poti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju boste spoznali, da stvari niso le črno in bele, ampak da vedno obstaja srednja pot. Ravno ta pa vam bo omogočila, da spremenite, kar vas bremeni in življenje popeljete na pot, ki vam bo prinesla želeno. V vas se skriva velik duhovni potencial, s katerim boste osebno napredovali, pri tem pa odkrili svoje resnične prioritete in nova znanja. Samopodoba se bo spremenila, stare vzorce in navade boste pripravljeni pustiti za seboj, s čimer boste bolje razumeli sebe in druge.

Sporočilo pod številko 2

Pred vami je obdobje, v katerem boste spoznali, kaj morate storiti, da boste dosegli želeno. V sebi boste začutili ravnovesje, s katerim boste spoznali nove lekcije: razjasnilo se vam bo, zakaj so se zgodile določene stvari v preteklosti, in kakšni so odnosi z ljudmi, ki vas obkrožajo. Srečali se boste s številnimi možnostmi, da osebno napredujete, kar bo vplivalo na ostala področja udejstvovanja. Manj bo strahu pred novim in več samozavesti ter zaupanja v lastne sposobnosti. V naslednjih dneh boste zasijali in našli notranji mir.

Sporočilo pod številko 3

Prihajajoče obdobje prinaša novo energijo in boljše počutje. V sebi boste začutili več moči, s čimer boste začeli razreševati stare, omejujoče vzorce, ki vam preprečujejo napredek. V dnevnih rutinah se ne boste več izgubljali, ampak boste v vsaki stvari našli nekaj novega in pozitivnega. Z različnimi tehnikami, ki se vam bodo ponudile oziroma razkrile, boste oplemenitili svoje življenje in odnose. Z drugimi boste ustvarili harmonične vezi, prav tako pa se bodo vzpostavile tudi duhovne vezi, ki bodo osebe pokazale v drugi luči.

Sporočilo pod številko 4

Srečali se boste z novimi priložnostmi, ki bodo omogočile premik naprej na materialnem področju. Bolj, ko boste zaupali v svoje ideje, lažje in hitreje jih boste uresničili, le v vaše višje dobro naj bodo. Bodite pripravljeni na stvari in želje pogledati s širšega zornega kota, saj se vam bodo tako ponudile tudi nove ideje, s katerimi boste želeno dosegli tudi na drugih področjih. Pri tem se ne ozirajte na stare izkušnje in ne pustite, da bi vas definirale. Sprejmite jih, nato pa naredite korak naprej, saj boste tako poskrbeli, da se boste v življenju vedno razvijali.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

 

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram