Česa se morate naučiti na duhovni, umski in fizični ravni?

Preberite si, česa se morate naučiti na duhovni, umski in fizični ravni, nato pa si vzemite nekaj časa zase. Tako boste lažje ponotranjili prebrano. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in duhovno napredovati, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Na duhovni ravni morate spoznati moč volje in biti bolj diplomatski. Zaupajte, da vam bo šlo v življenju. Imate dovolj energije, da se soočite z vsemi izzivi. Le vere vase ne izgubite in ravnovesja. Tako boste potešili svojo dušo. Na umski ravni pa se morate naučiti sodelovati z drugimi in ne pretirano skrbeti zaradi vsega, kar se dogaja. Želje se bodo uresničile, le samoumevno ne jemljite tega, kar veste, zlasti na področju odnosov. Tako boste potešili svoj razum. Na fizični ravni pa bodite predani. To bo vodilo k sklenitvi dobrega posla oziroma dogovora s partnerjem (poslovnim ali ljubezenskim). S tem boste potešili tudi svoje telesne potrebe.

Sporočilo pod številko 2

Na duhovni ravni, za potešitev svoje duše, morate biti bolj komunikativni. Komunicirajte sami s seboj, ne boste se svojih zamisli. Zazrite se vase, saj boste tako bolje razumeli, kdo ste in kaj se skriva v vas. Poiščite prave povezave in našli boste najvišje ideale, ki jih boste lahko sledili. Na umski ravni pa bodite osredotočeni na idejo, ki se obravnava oziroma jo imate v teku. Tako bodo potrebe razuma potešene, vi pa boste našli nove načine, kako zamisel realizirati. Analizirajte svoje korake, a se ne utopite v intelektualnem delu. Najdite čas tudi za oddih. Na fizični ravni pa pustite telesu, da vam pove, kaj potrebuje. Ima svoje potrebe, ki jih morate zadovoljiti. Ne govorite le, da boste poskrbeli zase, ampak ukrepajte.

Sporočilo pod številko 3

Vaša duša hrepeni po osvoboditvi. Na duhovni ravni se poslovite od omejujočih prepričanj. Spoznajte svoje resnične težnje, stopite v ospredje in pokažite svoj pravi jaz. Bodite samozavestni pri ustvarjanju, ne glede na to, ali imate energijo ali ne. Najdite spodbudi. Na umski ravni pa se morate soočiti s svojimi upi in željami. Razum hrepeni po ravnovesju in razčiščenju. Bodite pripravljeni tvegati in stopiti v neznano, da potešite potrebe uma. Na fizični ravni pa naredite nekaj na dolgi rok, za prihodnost. Četudi se boste morali k temu prisiliti. Težek začetek se bo hitro prelevil v navdušeno nadaljevanje. Pri tem se obrnite tudi na podporo prijateljev in z njimi okrepite vezi.

Sporočilo pod številko 4

Bodite realistični glede svojih čustev in občutkov. Ne ostanite ujeti v enem vzorcu le zato, ker se počutite varno. Upajte si stopiti mimo meja in začutiti več ter tako duhovno napredovati. Vaša duša si želi, da bi prisluhnili svoji intuiciji, saj bo ta prinesla zrelost in poplačilo za ves trud. Na umski ravni pa bodite previdni, da se ne boste ujeli v razmišljanje o preteklosti, še posebej v povezavi z družino. Tu imate podporo in skrb, zato se ne obremenjujte z nečim, kar je za vami. Na fizični ravni pa upočasnite svoj ritem. Telo potrebuje počitek. Ne žrtvujte sebe in svojih potreb zavoljo dela ali drugih. Omejitve in pričakovanja, ki so se razvila do vas, lahko premagate.

Sporočilo pod številko 5

Na duhovni ravni se morate začeti zavedati zakona privlačnosti. Da boste potešili svojo dušo, začnite sanjati. Ne vdajte se usodi, ampak vzemite vajeti življenja v svoje roke. Pri tem bodite odgovorni in negujte svojo duhovno plat osebnosti. Na umski ravni pa začnite prepoznavati svojo moč in uživati v dosežkih. Imate čudovite ideje, ki vas bodo pripeljale, kamor ste se namenili. Bodite zadovoljni zaradi dogajanja okrog sebe, postavite si ideale. Na fizični ravni pa se povežite z ljubljenimi osebami. Bodite del nečesa večjega, kot ste vi sami. Z navdušenjem in čutom za lepoto boste dosegli velike korake naprej v karieri in stopili v obdobje obilja.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram