Kaj prinaša zaključek meseca?

Preberite si, kaj prinaša zaključek meseca maja, nato pa v mesec junij zakorakajte z novim zagonom in novo energijo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako v življenju doseči želeno, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pokazati boste morali veliko količino predanosti in truda. Trenutno še nimate vseh informacij, da bi lahko naredili večji korak naprej ali pričakovali hitro razrešitev zadeve. Prisluhniti boste morali okolici, sprejeti njene nasvete (na poslovnem področju tudi ukaze), da boste uspeli. Četudi vam zadeva trenutno ne povzroča preveč preglavic, se lahko le-te razvijejo, če boste naivni in impulzivni. S pomočjo drugih in temeljite analize boste našli pravo rešitev, le času dajte čas. Pazite pa, da vas ponos ne bo odvrnil od tega, da bi sprejeli zunanjo pomoč.

Sporočilo pod številko 2

Čakajo vas nove preizkušnje in zanimivi izzivi, zato se jih nikar ne ustrašite. Zadeva, ki vas skrbi, bi lahko začela vplivati na vaše odnose. Dinamika se zna spremeniti, zato bi bilo dobro premisliti o zmožnostih, nato pa sprejeti odločitev: boste nadaljevali po tej poti ali boste takoj ukrepali in nekaj spremenili. Odločitev, ki jo boste sprejeli, ne bo povezana le z ljubezenskimi odnosi, ampak vsemi. Nikar se ne sramujte svojih želja ali strasti: zaradi njih ste, kdor ste, zato jih sprejmite. Posledično se bodo razrešile marsikatere težave, saj jih boste s sprejetjem sebe odpravili.

Sporočilo pod številko 3

Če boste pri uresničevanju sanj in ciljev naleteli na ovire, naj vas to ne odvrne, da ne bi še naprej poskušali. Pomembno je, da verjamete, da vam bo uspelo – četudi ne v prvo. Če boste hitro obupali, boste v življenju težje kaj dosegli, saj ne bo discipline. Na cilje glejte zrelo in odgovorno. Vsak dan znova se jim posvetite in opazili boste, kako ste jim iz dneva v dan bližje. Vsak dan znova poiščite nov navdih. Pozitivne afirmacije so način, s katerim si lahko dvignete energijo in duha. Pozitivno mišljenje vam bo odprlo marsikatera vrata, najdete lahko tudi nove načine, kako želje in cilje uresničiti.

 

 

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram