Kaj prinaša zaključek meseca?

Preberite si, kaj prinaša zaključek tega meseca, nato pa v prihajajoči mesec maj zakorakajte z novim zagonom in novo energijo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v novem mesecu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pazite, da ne boste postali žrtev praznih obljub ali prevare. Okrog vas bodo osebe, ki vas bodo želele zvabiti na napačno pot in v vas vzbuditi nezaupanje v lastno presojo. Poskrbite, da zaupanja vase ne boste nikoli izgubili, saj ste sposobna oseba, ki bo vse razrešila, le svoje usode ne polagajte v roke drugih ljudi. Vi ste ključni, zato se ne zanašajte preveč na druge in njihovo usmeritev. Zazrite se vase in prisluhnite srcu ter razumu, kam vas vodita.

Sporočilo pod številko 2

V kratkem boste prejeli priložnost, da neko za vas pomembno zadevo razrešite. Stvari se bodo spremenile, v sebi pa boste začutili, kako se prebuja nova energija. In prav ta bo igrala ključno vlogo pri dokončanju zadeve enkrat za vselej. Pomembno bo, da se ne boste podcenjevali ali ignorirali svoje intuicije, saj vas bo ta vodila na pravo pot. Stopite korak stran, odkrijte, kaj si želite in vzpostavite ravnovesje v življenju.

Sporočilo pod številko 3

Na trenutno situacijo boste morali pogledati z drugega zornega kota. Ne bodite prestrogi do sebe ali drugih. Dovolite si narediti napako in se pri tem ne obremenjevati, kaj točno to pomeni. V življenju vam manjka otroške navihanosti in brezskrbnosti, kar ne pomeni, da morate biti impulzivni in brezglavi, ampak da včasih najdite tisto iskrico v malenkostih in pustite, da se stvari zgodijo. Tako se boste lažje poslovili od marsikatere skrbi.

Sporočilo pod številko 4

Končno! Pred vami je obdobje veselja in sreče. Kar vas bremeni, bo srečalo svoj zaključek in vam prineslo še kako zaslužen počitek. Sprva kar ne boste mogli verjeti, da se je to zgodilo, saj bo mimo vaših pričakovanj. Izkoristite to obdobje za sprostitev in veselje z ljubljenim ter se šele čez nekaj dni lotite novega projekta oziroma razreševanja naslednje težave. Naj se vam ne mudi, saj se morajo vaše baterije napolniti.

 

   

 

GRATIS akcija!

Zate sem pripravila svežo GRATIS akcijoIzkoristiš jo lahko še danes!

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram