Kaj prinaša zaključek meseca?

Preberite si, kaj prinaša zaključek meseca, nato pa v mesec marec zakorakajte z novim zagonom in novo energijo. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas še čaka v tem mesecu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem se bo razširila perspektiva. Stvari in odnose boste začeli videvati v drugi luči, kar bo pomembno vplivalo tudi na vašo osebno rast. Misli bodo postale globlje, izražanje pa bogatejše, s čimer boste močen vtis pustili tako na ljubljenih kot pri sodelavcih. Ne le zasebno področje, z navalom moči se bo začelo razvijati tudi poslovno, zato bodite pripravljeni stopiti v neznano.

Sporočilo pod številko 2

Na koncu meseca se vam bo zdelo, da je okrog vas veliko novosti, a kot da jih ne morete uresničiti. Začutili boste več negotovosti v sebi, ki pa bo površinska, zato si vzemite čas, da razmislite, kaj se dejansko okoli vas dogaja in zakaj čutite določene stvari. Če boste k zadevam in odnosom pristopili odločno in vas ne bo strah neuspeha, boste lažje naredili korak naprej. Dobili boste nadzor nad življenjem.

Sporočilo pod številko 3

Konec meseca bo prinesel novo energijo, s katero se boste bolj zavedali svojih želja – tudi tistih najbolj skritih. Od občutka, da morate določene vidike sebe tlačiti ali zanikati, se boste poslovili, s tem pa zasijali. Začeli se boste zavedati tudi svoje lastne moči, s čimer se vam bodo odprla nova vrata k uspehu. Manj bo zavračanja odgovornosti za svoja dejanja in posledice, z odločnostjo boste sprejeli vse, kar se bo zgodilo.

Sporočilo pod številko 4

Zaključek meseca bo prinesel nekaj več analiziranja, kam vas življenje vodi in česa nimate. Razkrila se vam bodo marsikatera nova spoznanja, s katerimi boste naredili korak naprej in spremenili svoj fokus. Manj se boste ozirali na to, kaj vam manjka, in več energije usmerili v tisto, kar imate in lahko nadgradite. Točno boste vedeli, katere stvari so vam v določenem trenutku na voljo in kaj lahko z njimi dosežete.

 

   

 

  

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram