Kaj prinaša zaključek meseca?

Preberite si, kaj prinaša zaključek meseca, nato pa v mesec julij zakorakajte z novo energijo in novimi cilji. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka poleti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca prinaša nekaj presenetljivih preobratov, zaradi katerih boste za trenutek izgubili trdna tla pod nogami. To bo prineslo nekaj negativne energije in zmede, a boste hitro našli izhod in začutili, da vam nov mesec prinaša priložnost za nove začetke. Vse, kar boste do konca meseca občutili, sprejmite in odkrijte vzrok, nato pa začnite delati nove načrte za naprej. Občutek zaključevanja bo na vas močen in prinesel naval nove moči, s katero boste stopili na pot sreče. 

Sporočilo pod številko 2

Konec meseca bo v znamenju izmenjave moči. Končno se bo ponudila priložnost, da vi vodite ples oziroma nakažete, kam si želite iti. To priložnost izkoristite kar se da na polno, saj boste nagrade svojega truda prejemali še dlje časa. Pazite samo, da se ne boste precenili ali pozabili, kam si želite iti. Ne pustite, da vam moč stopi v glavo. Ves čas bodite z eno nogo na trdnih tleh, da vas pot ne bo popeljala nekam, kjer ne boste imeli več nadzora nad dogajanjem. 

Sporočilo pod številko 3

Zaključek meseca bo prinesel nove informacije, ki jih boste morali temeljito preučiti. Če si zanje ne boste vzeli dovolj časa, boste spregledali pomembne dejavnike, ki vas lahko kasneje začnejo ovirati. Ne glede na to, ali bo okolica izvajala pritisk na vas ali ne, bodite odločni, da ne boste hiteli. To potrebujete in si tudi zaslužite, zato nikakor ne dovolite, da bi vam kdorkoli govoril nasprotno. Temeljita analiza novic bo izredno pomembna! 

Sporočilo pod številko 4

Zadnji dnevi meseca bodo prinesli priložnost, da se lotite nečesa novega – seveda najprej v obliki razmisleka in načrta, z naslednjim mesecem pa v obliki dejanj. Ideje, ki se vam bodo utrnile, dodelajte, saj vas lahko vodijo k velikim uspehom. Pri tem bo ključno vlogo odigralo zaupanje vase in moč, zato tega nikar ne izgubite. Do konca meseca razmislite o vseh korakih, z nastopom novega pa se lotite realizacije.

 

   

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram