Kaj prinaša zaključek meseca?

Preberite si, kaj prinaša zaključek januarja.  Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka na začetku leta 2024, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Zaključek meseca bo prinesel možnost obnovitve. Nekaj, kar si že dlje časa želite uresničiti, bo končno dobilo svojo priložnost. Pomembno bo, da boste pri tem izvirni in prisluhnili vodstvu intuicije, saj se bodo tu skrivali ključni dejavniki za dovršitev. Z umirjenostjo in samostojnostjo boste ustvarili lepe pogoje za prihodnost, s čimer boste v zadnji mesec leta vstopili prerojeni in bolj sveži. 

Sporočilo pod številko 2

Ob koncu meseca boste čutili potrebo po dinamiki in gibanju. Težje boste ostali pri miru, zato si boste zadali številne naloge in obveznosti. A če bo teh preveč, se lahko pojavi nevarnost izgorelosti oziroma preobremenjenosti. Paziti boste morali, da vaš apetit ne bo prevelik, sicer se boste v nov mesec podali z veliko nalogami, ki vas bodo slej kot prej preplavile. Za vas je ključno, da se vsega lotite postopoma, saj boste tako dosegli najboljši možni izid. 

Sporočilo pod številko 3

Paziti boste morali na svoje besede in dejanja, saj bo vaša zmožnost trezne presoje zamegljena. Čustva bodo stopila v ospredje in preplavila vaš vsakdan, s tem pa se bo povečala možnost napak in impulzivnih dejanj. Poskrbite, da boste stremeli k ravnovesju in pred pomembno odločitvijo prisluhnili tako umu kot srcu. Če bo glas enega preglasil drugega, se lahko opečete – četudi se na prvi pogled ne bo tako zdelo, vas bodo posledice kasneje dohitele. 

Sporočilo pod številko 4

Ob koncu meseca bodo zavladale strasti in impulzivnost. Paziti boste morali na vsako svojo potezo, da kasneje ne boste obžalovali nepremišljenih korakov. To ne pomeni, da morate vsako odločitev temeljito analizirati in preučiti, ampak da globoko zadihate in se umirite, preden se boste odločili, po kateri poti boste nadaljevali. Izbir bo veliko, zato naj se vam ne mudi, saj bodo trenutna dejanja vplivala na vašo prihodnost.

Sporočilo pod številko 5

Zaključek meseca bo prinesel spoznanje, da določenih stvari ne morete na silo pripeljati do zastavljenega cilja, ampak da boste morali stvari prepustiti toku življenja. To spoznanje bo ključno za vaše napredovanje na osebnem in poslovnem področju. Ker se bo veliko zadev razjasnilo na ta način, bo manj zastojev in več napredka. Ta pa vam bo prinesel novo samozavest in zavedanje lastne moči. 

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram