Kaj poudariti v prihajajočem obdobju?

Preberite si, kaj poudariti v prihajajočem obdobju. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v tem mesecu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V prihajajočem obdobju pokažite, da ste drzni in inovativni. Ne ostanite ujetniki starih, pretečenih navad, ampak si upajte narediti korak v neznano. Na plan spustite energijo, ki se skriva v vas. Bolj ko boste pogumni in spontani, boljše in drugačne rezultate boste dosegli. Ti vas bodo naučili tudi veliko novih stvari in razširili vaše obzorje. V vas je velik ustvarjalni potencial, zato ga že pokažite in se ne skrivajte v sencah starih, pretečenih vzorcev.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh poudarite svojo sposobnost uskladiti vsa področja življenja. Način, s katerim dosežete harmonijo in združite vsa področja delovanja, je nekaj posebnega, zato tega ne ignorirajte. Slavite to, saj si marsikatera oseba močno trudi, da bi dosegla ravnovesje, a tega ne doseže. Četudi menite, da ni vedno vse tako, kot mora biti, si priznajte, da ste na dobri poti, da dosežete želene cilje in osebno napredujete.

Sporočilo pod številko 3

Okolici v naslednjih dneh pokažite svoj čut za resnico. Resnica je stvar, ki vam bo odprla oči ter v življenje prinesla jasnost in svežino. Bodite to, kar ste in govorite, kar si mislite – seveda z določeno mero. Naj vas iskrenost vodi v življenju, saj je to lastnost, ki je marsikdo ne premore. Zdaj je čas, ko bodo vaše besede in dejanja padla na plodna tal, zato premislite, kaj si želite in česa ne, saj bo vse pustilo izjemne sledi.

Sporočilo pod številko 4

Ne tlačite svojega kompasa za moralo. Ostanite zvesti samemu sebi in pokažite okolici, da lahko dosežejo cilje, ne da bi za to morali žrtvovati svoje vrednote. Etičnost je nekaj, kar vas bo pripeljala daleč in vas napolnila z občutkom, da niste izdali samega sebe ali drugih. Poudarile svoje čudovite lastnosti, saj se marsikdo zgleduje po vas – pa če to opazite ali ne, zato vedno premislite, preden boste spregovorili ali nekaj storili.

 

 

 

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša leto prihodnost? Kakšna je moja usoda? Bom napredoval v službi? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za različne Tarot napovedipersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram