Kaj poudariti v prihajajočem obdobju?

Preberite, kaj poudariti v prihajajočem obdobju. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

Vaše življenje, vaš dom, telo, energije, čas…. vse je pod vašim nadzorom. Zavedati se morate, da ste vi dogovorni za svoje življenje, odločitve in reakcije. Zato v naslednjih dneh pokažite »avtoriteto« nad svojim življenjem. Ne ustrašite se ovir, ampak se odločite, da jih boste premagali. Najprej pa si vzemite čas zase in premislek, kje ste in kam si želite iti. Tako boste lažje prepoznali svojo naslednjo potezo in začeli ustvarjati življenje, ki si ga želite. Pri tem bodite prilagodljivi – to ne pomeni, da morate opustiti svoje cilje, vrednote in prepričanja, ampak da se znate »obrniti po vetru« in veter usmeriti sebi v korist.

Sporočilo pod številko 2

Skrb je pomembna – bodisi zase bodisi za druge. V naslednjih dneh pokažite, da ste skrbni, a pri tem ne pozabite nase. Če bodo drugi želeli vašo podporo in pomoč, najprej poskrbite, da boste dovolj močni, da boste lahko svojo energijo in čas razdajali. Prav tako je pomembno, da boste znali sprejeti pozornost in pomoč drugih. Naj bo skrbnost del prihajajočega obdobja, saj boste tako spoznali, da niste sami in da imate tudi sami veliko darov, ki jih lahko ponudite. Ne podcenjujte se, ampak prepoznajte, kaj potrebujete – in odkrijte, kakšne so potrebe okolice. Pri vsem tem pa ne porabite na ravnovesje.

Sporočilo pod številko 3

Bodite pripravljeni, da boste tvegali in naredili korak v neznano. Če se boste oklepali starih načinov reševanja težav ali pa se bali, da bi ponovili star napake, boste obstali v razvoju. Zdaj je čas, da nekaj spremenite in se poslovite od vsega, kar vam ne prinaša veselja. Dokler ne boste nečesa poizkusili, ne boste vedeli, kaj zares lahko dobite in dosežete. Poslovite se od strahu in pripravite prostor novim stvarem. Ne bo vam žal. Zavedajte se, da je obžalovanje za zamujenimi priložnostmi večje, kot neuspeh. Takrat vsaj veste, kaj se je naredilo narobe in lahko to popravite ter v drugo zares uspete!

Sporočilo pod številko 4

Obdobje, ki je pred vami, bo zahtevalo odločnost in moč. Vsekakor ne bo lahko, a če si boste vzeli čas in analizirali situacijo, v kateri se boste znašli, boste lažje dosegli želeno. Lažje boste okolici pokazali, kaj si želite in česa ste sposobni. Četudi boste dobili občutek, da vam ne bo uspelo, vam bo – le času dajte čas. Proces prepoznavanja lastne moči ni šprint, zato naj se vam ne mudi. Z dovolj odločnosti in razumskosti boste našli odgovore na vsa vprašanja, ki si jih postavljate, in pravo pot.

  

   

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram