Kaj morate v naslednjih dneh spoznati?

Preberite si, kaj morate v naslednjih dneh spoznati, da boste dosegli želene premike. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in uspeti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Spoznati morate, da ste lahko to, kar ste. Ne glede na posledice, ki bi jih lahko čutili drugim, morate biti zvesti do sebe, kar pa ne pomeni, da lahko delujete brezskrbno in sebično. Pomeni, da morate paziti, da vas dolžnosti do drugih en bodo odtegnile od vašega pravega bistva. V naslednjih dneh se posvetite temu, kar vam resnično veliko pomeni. Delujte iz svojega bistva, saj boste tako premagali vse notranje in zunanje omejitve.

Sporočilo pod številko 2

Spoznati morate, da je zdaj pravi čas, da prekinete vzorce, ki vas omejujejo pri osebni rasti in razvoju. Začnite razmišljati pozitivno, saj boste s svojim optimizmom k sebi privabili čudovite energije. Odločite se, da boste premagali stare strahove in zasijali v novi luči. Najprej se organizirajte, postavite cilje, nato pa naredite velik korak naprej. Vaše misli se lahko zelo hitro udejanjijo.

Sporočilo pod številko 3

Spoznati morate, da vam ni treba izbirati med tem in onim, ampak da jih lahko združite v višjo celoto. Ste na pravi poti, da dosežete želene cilje, le zaupajte si in bodite pogumni. Prisluhnite tudi intuiciji, saj vam bo pomagala razrešiti številne zadeve. Življenje se obrača v bolj srečno in pozitivno smer, zato ne spreglejte priložnosti, ki prihajajo naproti. Osredotočite se na svoj cilj in delujte, bodite pa tudi pripravljeni sodelovati z drugimi.

Sporočilo pod številko 4

Spoznati morate, da na svet ne smete gledati le skozi očala praktičnosti, ampak skozi očala lepote, ljubezni in harmonije. Sebe in druge začnite zasipavati z ljubeznijo. Na ta način boste bolj pripravljeni na začetek novega poglavja, ki prinaša ustvarjalnost, blaginjo in srečo. Bodite pa tudi sami sebi najboljši prijatelj: ocenite, kdaj je treba pokazati zdravo mero sebičnosti. Spustite vse, kar niste vi in začnite živeti svojo pot.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram