Kaj morate v naslednjih dneh bolj izpostaviti?

Preberite si, kaj morate v naslednjih dneh bolj izpostaviti, nato pa naredite velik korak naprej in pokažite, kdo resnično ste in kaj vse zmorete. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako najti moč v sebi in uspeti, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh pustite domišljiji prosto pot. Prepustite se energijam, ki bodo okoli vas, da vas vodijo k novim idejam in spoznanjem. Več pozornosti pa namenite tudi duhovni in osebni rasti. V vsakdan vnesite več vijoličaste barve, s katero boste spodbudili delovanje kronske čakre, poleg tega pa boste lahko pobegnili od vsakdanjih skrbi ter dosegli harmonijo uma in čustev, stabilnost in boljšo povezavo med duhovnim in fizičnim svetom ter med svojimi mislimi in dejanji.

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh si večkrat vzemite čas za sprostitev in sprehod v naravi. Več časa namenite sebi, prisluhnite svojemu telesu, kaj potrebuje. Z zelenimi odtenki boste izboljšali svojo vitalnost, poleg tega pa spodbudili delovanje srčne čakre. Lažje se boste predali svojim čustvom in jih tudi razumeli. Manj se boste osredotočali na to, kar je bilo, in česa nimate. Začutili boste ljubezen in harmonijo okoli sebe, kar bo pozitivno delovalo tudi na medsebojne odnose.

Sporočilo pod številko 3

V naslednjih dneh se posvetite sebi. Okolici pokažite svojo samozavest in znanje. Ne skrivajte več svojega pravega obraza in svoje moči. Črno barvo kombinirajte z živimi odtenki, saj boste tako ustvarili zelo močen vtis. Prav tako vam bo to pomagalo, da boste lažje določene stvari zadržali zase oziroma da ne boste česa prehitro rekli ali nosili srca na pladnju. Premislite, kaj si želite doseči, saj so vam odprta številna vrata.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh se prepustite čustvom in občutkom. Sebi in drugim pokažite svojo nežnejšo plat. Manj, ko se boste obremenjevali, kaj si drugi mislijo ali govorijo, in bolj, ko boste zvesti in iskreni s samim seboj, boljše rezultate boste dosegli, poleg tega pa se bo izboljšalo tudi osebno počutje. Prepustite se nežnim energijam in prisluhnite svoji intuiciji. Ta vam bo pomagala sprejeti prave odločitve in narediti korake v pravo smer.

Sporočilo pod številko 5

V naslednjih dneh se posvetite svojim mislim. Poskrbite, da se boste jasno izrazili. Z modrimi odtenki boste lažje vzpostavili povezavo med srcem in izgovorjeno besedo. Otresli se boste strahu pred zavrnitvijo ali negativnimi odzivi. Posledično se boste tudi s stresnimi situacijami bolje soočili, saj ne bo občutka, da morate skrivati svojo pravo naravo ali svoje znanje, z okolico pa boste lažje navezali pristne stike.

 

 

 

Maja iz Balzamike 

OSEBNA TAROT NAPOVED

Kaj te čaka v ljubezni, financah in karieri? Kako pokazati svoje znanje in sposobnosti? Klikni in ugotovi...

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram