Kaj morate spoznati?

Preberite si, kaj morate spoznati in kaj čudovitega se skriva vas. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka do konca leta, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1 – Hilarion

Spoznati morate, da vsega ne morete narediti sami, niti vam ni tega treba. Svoje delo boste morali prerazporediti in drugim dovoliti, da vam pomagajo. Vaša naloga ni, da vse postorite sami. Če boste v to verjeli, se lahko energija hitro zmanjša, s tem pa boste bolj dovzetni za stres in negativne puščice s strani okolice. Če boste druge zaprosili za pomoč, s tem ne boste pokazali šibkosti ali nezmožnosti, zato ne iščite izgovorov, zakaj tega ne bi storili.

Sporočilo pod številko 2 – Quan Yin

Pazite, da ne boste preveč sebični. Včasih se stvari razpletejo drugače, kot bi se lahko (ali bi se morale), ker dejanja niso v višje dobro vseh. Do določene mere je priporočljivo, da je oseba sebična, saj tako zna poskrbi zase in svojo energijo. A ko se ta tanka meja prestopi, se lahko koga čustveno rani. Čas je, da se odprete drugim in delujete v višje dobro. Pustite, da ljubezen, vzajemnost in harmonija vstopijo v vaše življenje. Ne bo vam žal!

Sporočilo pod številko 3 – Buda

Nahajate se na točki, ko se boste morali zazreti vase in spoznati, kakšni talenti se skrivajo v vas. Dokler si boste zatiskali oči pred resnico, ne boste mogli izkoristiti vseh potencialov, ki vam jih bo življenje ponudilo. Čas je, da se začnete posvečati sebi in delati na osebni rasti. Najdite čas zase in si prisluhnite. Vaša duša in razum hrepenita po določenih stvareh, zato jima ugodite, nato pa počakajte na nagrade, ki jih boste prejeli.

 

 

 

Sporočilo pod številko 4 – Upanje

V vašem življenju je veliko ljubezni. Tega ne zanikajte. Spoznati morate, da ste ljubljeni in da si to zaslužite. Ne glede na to, s čim se in se še boste srečali, boste imeli ob sebi osebe, na katere se boste lahko obrnili. Ne igrajte vloge žrtve in opustite mišljenje, da ni nikogar, ki bi vas razumel. Včasih le negativne in težke energije zameglijo pogled ter nas usmerijo na napačno pot, na kateri ne vidimo, da imamo podporo.

Sporočilo pod številko 5 – Sveti Germain

Vse ni tako, kot se zdi, zato se ne odzovite preburno. Če boste znali narediti korak nazaj in analizirati situacijo, boste ugotovili, da se lahko stvari rešijo na miren način. Ni potrebe po dramatiziranju ali iskanju pozornosti. Ko boste soočeni s neprijetno situacijo in bo prva želja glasno neodobravanje, raje prištejte do 10 in globoko zadihajte. Prihranili si boste stresne trenutke in – najpomembnejše – naredili prostor pozitivnosti.

Sporočilo pod številko 6 – Mati Marija

V naslednjih dneh boste morali paziti na komunikacijo. Če boste »vsiljevali« svoje mnenje ali se preveč držali določenih prepričanj, lahko izgubite. Pomembno bo, da boste znali priznati svojo zmoto oziroma dopustiti, da ni pravo le vaše mišljenje. Do določenega cilja se lahko pride na več načinov, zato bodite odprti za različna mnenje. Trma ni privlačna, zato se včasih potrudite in drugim ugodite. Spoznate lahko, da vendarle vaše mnenje ni najbolje oziroma da obstaja boljša pot.

 

 

  

 

TAROT TEDENSKA NAPOVED

Ti bo uspelo uresničiti želene načrte? Te čakajo nepričakovani zapleti? Odkrij, kakšni izzivi in priložnosti te čakajo v tem tednu.

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram