Kaj morate spoznati?

Preberite, kaj morate spoznati, da boste dosegli želene spremembe in lažje uresničili svoje želje. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v aprilu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Če si želite doseči zastavljene cilje, se boste morali bolje organizirati. Zdaj ni čas, da bi čakali, da vam nov mesec ponudi nove priložnosti. Sami morate ukrepati in pokazati, kaj ste pripravljeni narediti za napredek. Najprej naredite načrt, nato se poglobite vase in spoznajte, kakšno znanje se skriva v vas, nato pa končno naredite korak naprej in pustite, da vas življenje preseneti. Zdaj je čas, da ste aktivni, zato ne iščite izgovorov, zakaj česa ne morete storiti.

Sporočilo pod številko 2

Pomembno je, da boste v naslednjih dneh spoznali, kakšni darovi se skrivajo v vas. S svojo individualnostjo boste premaknili marsikatero mejo in odprli nova vrata. Bodite pogumni in se izražajte, saj boste le-tako pustili svoj pečat v svetu. Pazite pa le, da vas ne bo pozitivno in lahko obdobje zaneslo. Ostanite na trdnih tleh, zlasti z egom. Če se boste spozabili in poleteli v višave, bo padec dokaj silovit.

Sporočilo pod številko 3

Prisluhnite si. Čas je, da spoznate, kaj potrebujete in česa ne. Če si boste vzeli čas zase, vam bodo telo, duša in razum povedali, kaj potrebujejo. Najdite mir v vsakdanjem življenju, ne glede na to, koliko obveznosti vas čaka. Če boste nenehno hiteli, boste na dolgi rok težje uživali v uspehih, ki so pred vami. Zdaj je čas za umiritev koraka in uživanje v tem, kdo ste, kdo vas obkroža in kaj imate. Odločite se, da boste nežni in dobri s samim seboj.

Sporočilo pod številko 4

Zaupajte svoji intuiciji. Premalokrat ji prisluhnete in sledite, zato težje uresničite svoje želje. Ko boste začeli upoštevati, kaj vam občutki govorijo, boste spoznali, da stvari pravzaprav niso težke in zapletene. Odgovorov vam ni treba neumorno iskati, saj se skrivajo v vas. Ko se boste zazrli vase, boste spoznali, da ste natanko tam, kjer morate biti. Zato odprite oči, ušesa, um in srce ter sprejmite vse informacije in energije, ki se ponujajo.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram