Kaj morate spoznati, da boste dosegli želeno?

Preberite si, kaj morate spoznati, da boste dosegli želeno, nato pa pred izgovorov začnite uresničevati zastavljene cilje za to jesen. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v mesecu oktobru, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje, v katerem boste morali spoznati, da besede zahtevajo dejanja. Kar ste in še boste izrekli, boste morali podkrepiti z odločnimi potezami – in to brez omahovanja, sicer znate zamuditi ugodne priložnosti za napredek. Pomembno bo, da se boste znali jasno izraziti in slediti temu, kar govorite, zlasti pri delu v skupinah. Tu lahko prevzamete vodilno vlogo in dosežete izjemne uspehe.

Sporočilo pod številko 2

V prihajajočem obdobju se boste morali paziti impulzivnosti. Če se v mislih ne boste poigrali z različnimi scenariji, kaj bi se lahko zgodilo, se utegnete opeči. Zdaj vstopate v obdobje, kjer bo premislek prinesel več kot recimo v preteklosti. Zato ne hodite »z glavo skozi zid«, ampak si vzemite čas, da analizirate situacijo, v kateri ste se znašli. Čas bo tokrat vaš zaveznik, a vseeno pazite, da se ne boste ujeli v začarani vrtinec prevelikega analiziranja.

Sporočilo pod številko 3

Pred vami je čas, v katerem se boste morali naučiti prisluhniti notranjim občutkom. Za vas je pomembno, da spoznate, da vas intuicija ne vara, ampak vas dela neodvisne. Najdite potrebo, da se pogovorite s seboj, saj boste na ta način odkrili veliko zanimivih stvari. Odkriti utegnete celo skrite lastnosti, s katerimi boste to jesen dosegli velike stvari. Torej, ne ignorirajte tega, kar vam občutki želijo sporočiti.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh boste morali domišljiji pustiti prosto pot. Čas je, da se malce sprostite in omogočite, da v vaše življenje vstopijo nove energije. Dokler boste vztrajali v nekakšnem »krču« ali vztrajali pri utečenih vzorcih delovanja, boste težje dosegli napredek – in ne le osebni, pač pa na vseh področjih. Ko boste odkrili, da lahko malce popustite in spustite nadzor, se bodo zgodile neverjetne stvari.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram