Kaj morate prepoznati v sebi?

Preberite si, kaj morate prepoznati v sebi, nato pa to pokažite svetu. Če potrebujete dodatno razlago ali podrobnejšo napoved, kaj vas čaka v prihodnosti, se obrnite na naše izkušene svetovalke in vedeževalke. Novi uporabniki pa ne spreglejte BREZPLAČNE ponudbe! >>

Sporočilo pod številko 1

V sebi morate prepoznati moč. Sami si postavljate meje in sami jih rušite. Začnite se razvijati in napredovati. Ko boste spoznali, kakšne darove posedujete, vas bo to poživilo. Na dogajanje okrog sebe boste začeli gledati z večjim zadovoljstvom in optimizmom. Ponovno boste začutili toplino in ljubezen. Pri doseganju želenega pa vam bodo pomagali tudi oranžni odtenki, s katerimi boste obenem okrepili tudi delovanje spolne čakre, s katero boste dobili boljše zaupanje vase.

Sporočilo pod številko 2

Začutite svojo notranjo moč in bodite to, kar v resnici ste. Ne obremenjujte se z drugimi, kaj si mislijo ali želijo za vas. Vi ste samosvoja čudovita in neodvisna oseba. Prepustite se čustvom, ki so v vas. Bodite strastni, saj se vam bodo tako odprla nova obzorja, s katerimi boste zaživeli življenje, ki si ga želite. Bolj, ko boste poznali sebe in bili iskreni s samim seboj, močneje boste privlačili pozitivno. Pri tem vam bo pomagala rdeča barva, s katero boste okrepili delovanje korenske čakre.

Sporočilo pod številko 3

Jasno se odločite, kaj si želite, nato pa začnite o tem razmišljati. Zavedajte se, da imajo misli veliko moč. Realizirate lahko svoje sanje in cilje, le začnite se bolj povezovati s samim seboj. Prepoznajte svoje magične sposobnosti in začnite kreirati to, kar si želite. Pri tem naj vas vodijo pozitivne misli. Zaupajte, sanjate in delujte, saj vam bo uspelo. Pri tem vam bo pomagala tudi vijolična barva, ki bo odprla kronsko čakro in omogočila stik z višjim jazom.

Sporočilo pod številko 4

Začnite zaupati sebi. Zazrite se vase in odkrijte, kakšna znanja se skrivajo v vas. Zaupajte tudi svojim notranjim občutkom in intuiciji, saj vas bodo usmerili k pravim odločitvam. Ne ignorirajte, kaj vam telo govori, ampak začnite poslušati vse svoje bitje. To vam bo omogočilo, da boste zaživeli skladno s svojo dušo. Pri tem vam bo koristila tudi modra barva, s katero boste okrepili delovanje tretjega očesa.

Sporočilo pod številko 5

Vsaka ovira je priložnost, da se naučite nečesa novega. Na dogajanje okrog sebe poglejte skozi ljubeče oči. Poglobite se sami vase in najdite ljubezen, ki je v vas. Z njo boste lažje dosegli želeno, saj boste osredotočeni na pozitivne stvari. V vsakem izzivu boste našli nekaj, kar vas bo utrdilo in naučilo nekaj novega. Pri tem vam bodo pomagali tudi zeleni odtenki, ki bodo spodbudili delovanje srčne čakre.

 

  

  

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram