Kaj morate prepoznati in česa se morate otresti?

Preberite, kaj morate prepoznati in česa se morate otresti. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Če se boste osredotočali na to, česar nimate, se bo nezadovoljstvo poglobilo. Najdite željo po izboljšanju življenja in začnite svojo pozornost namenjati temu, kar deluje in je dobro. Fokus preusmerite na pozitivno in začnite ponovno uživati v življenju ter v drobnih malenkostih. V vas je moč, da spremenite pogled nase in okolico. Stopite stran id negativnega in sence ter odprite oči. Uglejte svetlobo in pustite, da vas objame lepota življenja.

Sporočilo pod številko 2

Prepoznajte svoje znanje in moč. Čakajo vas trenutki novih idej in ustvarjalnosti, zato se ne podcenjujte več. Ne glede na to, kaj si drugi mislijo ali vas ovirajo, se ne predajte. Vaša zagnanost in trud bosta poplačana, zato ne dvomite v rezultate, ki so pred vami. Prihodnost je svetla, zato stopite stran od igranja vloge žrtve ali mučenika. Bodite več kot to oziroma več kot slabe izkušnje, ki so vzbudile slabe občutke. Odločite se, da boste pokazali, kako močni in čudoviti ste.

Sporočilo pod številko 3

Svojih čustev, hrepenenj in potreb ne smete več zanikati. Če boste zatiskali oči pred tem, kdo v resnici ste, se lahko telo upre. Razmislite, zakaj se blokirate oziroma zakaj si ne pustite, da bi čutili vse, kar si želite. Ne pustite, da bi bili zaradi preteklosti in slabih odločitev prikrajšani za srečo. Zadovoljstvo trka na vrata, zato mu odprite. Ne iščite več izgovorov, ampak se preprosto odločite, da boste sprejeli vse vidike sebe.

Sporočilo pod številko 4

Odvrzite masko. Pokažite ranljivost. Ne zapirajte se pred ljubljenimi osebami, ampak jih spustite v svoj svet. Zdaj je čas, da zasijete in sprejmete vso ljubezen, ki vam jo drugi pošiljajo k vam. Ne bojte se napak ali prihodnosti. Če boste zaupali vase, bili iskreni in zvesti do sebe, boste uspešno premagali vse, kar vam bo življenje namenilo. Ne skrivajte se več za drugimi, ampak stopite v ospredje in zasijte. To je v vaši moči!

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta in druga vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike jasno in natančno odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Če ne veste, kaj vprašati, pa kliknite tukaj!

Na številko 4222 pošljite SMS s svojim datumom rojstva in vprašanjem. Odločite se za ljubezensko ali osebno Tarot napovedpersonaliziran Angelski vpogled ali izračun ljubezenskega ujemanja.

Prejmite globoko in jasno napoved kart, z angelskimi sporočili odkrijte edinstveno usmeritev višjih energij ali pa spoznajte, kakšna so čustva vašega partnerja oziroma simpatije.

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram