Kaj lahko pričakujete v naslednjih dneh?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa se pogumno lotite uresničevanja svojih želja in načrtov. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Pred vami je obdobje zadovoljstva in romantike. Z bližnjimi boste okrepili odnose, s partnerjem oziroma partnerico pa vstopili v novo poglavje. Vse bo v znamenju nežnosti in strasti. Na novo se bosta spoznala in odkrila, kaj si želita ter kaj potrebujeta. Besede bodo šle zlahka z jezika, ne bo vaju strah, kaj prihodnost prinaša, niti ne bo dvomom, če bosta premagala vse prihajajoče ovire.

Sporočilo pod številko 2

Naslednji dnevi bodo bodo v znamenju radosti in celovitosti. V sebi boste zapolnili praznino, ki ste jo čutili. Manj bo negotovosti in iskanja, kaj si resnično želite doseči ali kje se v življenju vidite. Življenje vam bo ponudilo nove odgovore in vas nagradilo za pretekli trud. Otresli se boste vseh negativnih energij okoli sebe in začeli na nove izzive gledati v vznemirjenostjo in vznesenostjo.

Sporočilo pod številko 3

V vaše življenje bo vstopila umirjenost. Dogajanje okoli vas se bo umirilo. Lahko se boste odpočili in začeli gledati z novim upanjem v prihodnost. Objela vas bo sreča, to pa boste delili z drugimi. Umaknili se boste od vseh negativnih zadev in oseb. Začeli se boste obkrožati s pozitivno energijo. To bo čez nekaj časa prineslo tudi novo, drugačno usmeritev, ki bo le nadgradila vašo osebno moč.

Sporočilo pod številko 4

V prihajajočem obdobju boste stopili v ospredje ter pokazali svoje talente in darove. Okolica bo začela kazati več spoštovanja, dobili boste priznanje za pretekle dosežke. Zaradi tega se bo pojavilo hrepenenje po doseganju novih spoznanj in po premikanju mej. Ne boste se zadovoljili s povprečnim, ampak boste želeli nekaj več. V vsem svojem delovanju boste odločnejši.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram