Kaj vam karte razkrivajo?

Preberite si, kakšno sporočilo se skriva pod karto, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali, katero lekcijo morate osvojiti, si vzemite čas, da jo ponotranjite. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu 2018 ali kako bolje uresničiti svoje želje, se obrnite na naše najboljše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo karte pod številko 1 – Freya

Sprejmite, da se stvari in odnosi zaključujejo. Spremembe, ki jih doživljate, vas bodo povzdignile kot osebo. Vaša duša bo napredovala, spoznali boste resnico. To bo zahtevno spoznanje, ki pa ga potrebujete. Omogočilo vam bo, da se boste z vnemo lotili zadev in začeli uresničevati svoje cilje. Bodite pripravljeni, da boste nekatere načrte pustili za seboj.

V naslednjih dneh z zaupanjem izrazite svoje ideje. Tako zasebno kot poslovno pokažite svoje sposobnosti. Ste pred novimi poglavji, zato si upajte. Ne oklepajte starega, ampak stopite korak naprej.


Sporočilo karte pod številko 2 - Cernunos

Odprite srce in misli ljudem okoli sebe. Pokažite svojo strast do življenja. V vas kipi energija, ne tlačite je več. Ponovno najdite veselje v vsem, kar delate. Ste pred večjimi spremembami, ki jih boste najbolje izkoristili, če ne boste že vnaprej skrbeli, kaj bo ali se ozirali v preteklost. Prisluhnite svojim čutom in bodite, kar ste. Naravni, lepi in čuječi.

V naslednjih dneh se sprostite in bodite spontani. Naredite nekaj, kar si že dlje časa želite. Ne ozirajte se na okolico, kaj si bo mislila. Začnite uživati, pojdite v naravo. V svoje telo spustite svežo energijo in začutite, kako se v vas rojeva nekaj močnega in prvinskega.

 
Sporočilo karte pod številko 3 – Sveti Germain

Stopite stran od vsega, kar vzbuja negativne občutke. Poskrbite zase, saj ne potrebujete bremen, ki niso vaša. To je zapletena odločitev, ki je vsi ne bodo takoj razumeli in sprejeli. Vztrajajte, saj bodo tako odnosi dosegli višji nivo. Našli boste potrpežljivost, sočutje in ljubeznivost. Ne obotavljajte se več in zaupajte, da lahko tudi sebe daste na prvo mesto.

V naslednjih dneh zaupajte intuiciji. Začnite raziskovati življenje in svoje zmožnosti. Razbremenite se in ustvarite svojo lastno pot. Pustite, da negativno odide in naredi prostor pozitivnim izkušnjam.


Sporočilo karte pod številko 4 – Serapis Bey

Opustite preteklost. Ne potrebujete je več, saj je minila. Osredotočite se na sedanjosti in spoznajte svoj resnični jaz. Ozrite se k svetlobi, ki je okoli vas. Naj vas napolni z veseljem in srečo. Dvignite se nad temne misli, ki vas ustavljajo v življenju. Ste na poti osebne rasti, ki vam bo pomagala premagati vse težave in preizkušnje.

V naslednjih dneh stremite k temu, da boste delali korake naprej, ne nazaj. Ne ustavite se na eni točki, četudi bo težko. V vsem se skriva svetla točka, le poiskati jo morate. Zapomnite si: brez teme ne bi bilo svetlobe.

 

  

 Sporočilo karte pod številko 5 – Diana

Razmislite, kakšne želje in načrte imate. Ne prenehajte sanjariti ali ciljati visoko. Presenečeni boste, kakšna moč se skriva v vas. Zdaj se zaključuje težek položaj. Od sedaj bo vse lepše steklo. Pričakujte najboljše, ne najslabše. Vaše misli so nadvse pomembne, zato z veseljem pozdravite vse spremembe. Čas je, da razširite svoja krila in se usmerite na to, kar si želite doseči.

V naslednjih se bo mnogo stvari odvijalo istočasno. Pripravite se na hitro sprejemanje odločitev. Prepustite se tudi svoji domišljiji in ustvarjalnosti. Najdete lahko nove poti, kako uresničiti svoje želje.

Sporočilo karte pod številko 6 – Lady Venera

Posvetite se sebi. Najdite čas za duhovno in čustveno rast. Manjka vam pozitivnega vidika na življenja. Ne jočite več za tem, kar se je končalo ali porušilo. Če se zadeve ne premikajo po pričakovanjih, naredite korak naprej. Ne zmrznite na eni točki. Začnite se spogledovati z vizijo lepše in uspešnejše prihodnosti. Ste navdihujoča in karizmatična oseba, ki lahko marsikaj doseže. Le priznajte si to.

V naslednjih dneh se na prijazen in razumevajoč način soočite z izzivi. Čakajo vas vznemirljive nove priložnosti in napredek na življenjski poti. Našli boste nove ideje in navdihe, zato ne bo prostora za razmišljanje, da česa ne zmorete. 

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Me ljubi? Kaj mi prinaša prihodnost? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalci in vedeževalci Balzamike odgovorili. In kot najpomembnejše, pomagali vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, horoskop ali razlago sanj. S Tarot kartami lahko prejmete globoko in jasno napove, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

 

 

Pridružite se nam na Facebooku! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram