Kaj bo v naslednjih dneh v ospredju?

Preberite, kaj bo v naslednjih dneh v ospredju, nato pa s pogumom in odločnostjo naredite korak naprej k manifestaciji vseh ciljev, sanj in želja. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kaj vas čaka v letu čudovitem marcu, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

 

Sporočilo pod številko 1

Če boste v naslednjih dneh podlegli želji, da bi se skrili pred svetom in si še naprej zatiskali oči pred resnico, se boste ustavili v svojem osebnem in duhovnem razvoju. Pred vami je obdobje, ki ne bo najlažje, a vam bo postreglo s pomembnimi lekcijami. Zato se ne zapirajte vase, ampak sprejmite vse informacije, ki bodo našle pot do vas. Zagotovo boste vedeli, kaj storiti, če se ne boste podcenjevali ali se bali prihodnosti. 

Sporočilo pod številko 2

V naslednjih dneh boste prejeli nove zamisli, ideje in darove. Ponudile se vam bodo številne priložnosti za napredek, kar pogumno izkoristite. Če boste omahovali, boste izpustili nekaj, kar bi vam lahko v prihodnosti izpolnilo sanje. Zato ne oklevajte, bodite pogumni in sprejmite. Bodite pa pripravljeni, da boste v zameno tudi nekaj vrnili. Ko vam bo vesolje ponudilo priložnost za spremembo, bodo dejanja pomembna, zato naj pasivnosti ne bo na vašem dnevnem redu.

Sporočilo pod številko 3

Začutili boste potrebo, da se ustavite. Razpotja in pomembne odločitve, s katerimi se boste srečali, bodo zahtevale veliko energije. A ker zdaj ni pravi čas, da bi se zaustavili, boste morali najti zaloge energije in narediti korak naprej. Ne glede na to, kaj se dogaja, najdite navdih in upanje. To dvoje bo predstavljalo gonilno silo, ki vas bo vodila do želenega. In do počitka, ki si ga želite. Zaupajte, da boste zmogli in naredite še korak ali dva naprej.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh boste začutili nekaj več strahu kot običajno. Okoli vas se bodo oddivjale številne spremembe, kar vas bo presenetilo in malce iztirilo. Na trenutke boste podvomili celo v svojo duhovno moč, a ne za dolgo. Premike, ki se bodo odvijali, boste hitro sprejeli in ponotranjili, vseeno pa boste potrebovali še nekaj časa, da se boste dokončno otresli dvomov, kaj prihodnost prinaša in ali vas bo uspelo doseči rezultate v želenem času.

Sporočilo pod številko 5

Skozi prihajajoče dni vas bo močno vodila intuicija, zato ji prisluhnite. Vsak dan si poskusite zapomniti, kaj ste sanjali, saj boste na ta način odkrili tudi znamenja podzavesti. Ko boste na razpotju ali v dvomih, se ustavite, globoko vdihnite in izdihnite, nato pa si prisluhnite. Če vam bo srce govorilo eno, razum drugo, tokrat prisluhnite občutkom. Včasih lahko pot razuma vodi do želenega, a se pri tem izgubijo pomembne lekcija, čustva in navdihi.

Sporočilo pod številko 6

V naslednjih dneh bo poudarjena želja po umiki od okolice, katere pa ne tlačite. Sprejmite jo, saj bo čas samo za dušo prinesel dragocena spoznanja. Med drugim se bo obnovila tudi vaša energija, kar vam bo omogočilo, da uresničite želene cilje. A počasi, sicer se boste hitro znašli na točki, kjer boste pogrešali prepotrebno energijo. Spoštujte potrebo po umiku, po samoti. To ne pomeni, da podpore okolice ne boste imeli, ampak da boste le potrebovali trenutek zase, da spoznate, kdo ste.

 

  

 

 

 Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram