Kaj bo pri vas poudarjeno v naslednjih dneh?

Preberite si, kakšno posebno sporočilo se skriva pod številko, ki vas je najprej pritegnila. Ko boste prebrali razlago, si vzemite čas, nato pa izkoristite poudarjene lastnosti za pozitivne premike. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako naprej, se obrnite na naše svetovalce in vedeževalce. >>

Sporočilo pod številko 1

V naslednjih dneh bo poudarjena moč izražanja. Če zadnje čase tlačite in požirate svoje besede, je zdaj pravi trenutek, da poveste svojo resnico. Izrazite se na ljubeč in sočuten način. Na ta način ne boste nikogar prizadeli. Če boste zvesti bo samega sebe in se ne boste bali izraziti svojega glasu, boste uspeli. V vas se skriva močna volja – uporabite jo za jasne namene.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na svetlo modri barvi, s katero se bodo povečale vaše govorne sposobnosti in ustvarjalnost.

Sporočilo pod številko 2 

V naslednjih dneh bo poudarjena jasnovidnost. Bodite pozorni na znamenja, podobe in utrinke, ki jih boste zaznali. S pomočjo intuicije boste našli svojo pravo pot in sprejeli prave odločitve. Prepustite se vodstvu energij – tako v budnem stanju kot v sanjah. Razčistite, kar vas bremeni, saj je boste tako občutili srečo in zadovoljstvo.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na temno modri barvi, s katero se bo povečala vaša koncentracija in dojemanje sveta.

Sporočilo pod številko 3 

V naslednjih dneh bo poudarjena uravnoteženost. Odkrili boste pot do harmonije in ravnovesja na vseh področjih življenja. Natanko boste vedeli, kako udejanjiti svoje želje in koliko truda vložiti vanje. Jasno boste videli, kaj potrebujete za osebni uspeh. Toliko, kolikor boste dali, toliko boste tudi dobili. V odnosih in življenju na sploh bo vladala vzajemnost.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na oranžni barvi, s katero se bo povečalo poželenje in občutek izpolnjenega življenja.

Sporočilo pod številko 4

V naslednjih dneh bo poudarjena prizemljenost. Posvetite se praktičnemu delu, preglejte svoje načrte in na novo oblikujte želje. Dosežete lahko velik napredek, če se boste vrnili k osnovam in ne boste iskali bližnjic. Zdaj je čas, da stopite na trdna tla in svoj čas namenite temu, kar želite doseči, saj bodo cilji in ideje le tako padle na plodna tla.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na rdeči barvi, s katero se bodo povečale vaše strasti in veselje do življenja.

 

Sporočilo pod številko 5 

V naslednjih dneh bo poudarjena umirjenost. Prilagodite svoj vsakdan tako, da boste imeli čas za meditacijo in sprostitev. Začeli se boste zavedati, da vam okoliščine prinašajo velike priložnosti, da osebno napredujete in poglobite svoje znanje. Notranji mir bo ključ do uresničitve najglobljih želja, poleg tega pa se boste znebili stresa in napetosti.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na roza barvi, s katero se bodo okrepila pomirjenost z okolico in uravnovesila čustvenost.

Sporočilo pod številko 6

V naslednjih dneh bo poudarjena vaša odločnost. Lažje sprejemanje odločitev in samozavest vase vas bo vodila do različnih uspehov. Ne bo vas strah napačne izbire, ampak boste v vsem videli izziv, iz katerega se boste nekaj novega naučili. Na druge ne boste več prelagali odgovornosti, zaradi česar boste zaželi živeti v resničnem sožitju s samim seboj.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na rumeni barvi, s katero se bo izboljšala vaša usmerjenost k cilju in sposobnost postaviti se zase.

Sporočilo pod številko 7 

V naslednjih dneh bo poudarjeno sočutje. Z ljubeznijo in sposobnostjo odpuščanja boste ustvarili harmonične odnose in dobili to, kar potrebujete. Življenje bo postalo veselo popotovanje. Ne boste se oklepali preteklosti, ampak začeli uživati v sedanjosti. Ozdravili boste vse zamere in se na ta način znebili čustvene bolečine.

Naslednje tri dni naj bo poudarek na zeleni barvi, s katero se bosta povečali ljubezen do vsega in senzibilnost.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj pa spoznanje, kaj vam podzavest sporoča. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram