Kaj bo poudarjeno v prvih dneh novega leta?

Preberite si, kaj bo poudarjeno v prvih dneh novega leta. Pri uresničevanju novoletnih zaobljub bodite vztrajni in ustvarjalni. Če potrebujete dodatno razlago ali usmeritev, kako doseči želeno, ali vas zanima, kakšen bo mesec december, se obrnite na naše najboljše svetovalke in vedeževalke. >>

Sporočilo pod številko 1

Prekipevali boste od energije in prizadevnosti. Na prvo mesto boste postavili uresničevanje svojih idej. V sebi boste čutili močne energijske vibracije, s katerimi boste skorajda neustavljivi. Zlasti novi, pionirski podvigi vam bodo prinesli veliko uspeha, zato si upajte stopiti v neznano. Pri tem se zavedajte svojih sposobnosti, bodite samozavestni, a se ne precenjujte. Ko se boste srečali z ovirami, pa se jih ne ustrašite, saj bodo le predstavljale novo lekcijo, ki se jo morate naučiti. Začetek leta vas bo nagradil z veliko mero ustvarjalnosti, energičnosti in podjetnosti.

Sporočilo pod številko 2

Začetek leta bo prinesel željo po povezovanju in sodelovanju z drugimi. Spoznali boste, da svet ni le v globinah vašega jaza, ampak se stvari razvijajo in dogajajo tudi zunaj vas. Spremenili boste svoj pogled na življenje, manj se boste zapirali pred drugimi. Začeli se boste zavedati, da pri določenih zadevah potrebujete nasvet ali podporo nekoga drugega. Pri tem boste z lahkoto razrešili tudi stare spore in preoblikovali odnose. Ljudem okoli sebe boste pokazali svoj novi jaz, ki je bolj odprt in manj v strahu, kaj bo prihodnost prinesla.

Sporočilo pod številko 3

Izkusili boste paleto čustev, iz katerih se boste naučili pomembnih lekcij. Začeli boste stremeti k najvišji obliki samouresničitve, kar bo pozitivno vplivalo na vašo osebno energijo, odnose in poslovne dosežke. Lažje boste združili preteklost in sedanjost, stare lekcije in kar se vam zdaj dogaja. Pri tem vam ne bo manjkalo smisla za humor, ki vas bo pogosto potegnil iz spirale čustvene tesnobe. Svoje zamisli in zasnove boste lahko uresničili, pri tem pa bodite pozorni na dogajanje okrog sebe in nova spoznanja, ki se ponujajo.

Sporočilo pod številko 4

Svoje bogate zamisli in ideje boste začeli na začetku leta uresničevati. Teorijo boste prenesli v prakso in začeli ustvarjati otipljive rezultate. Ovire vas ne bodo iztirile, ampak vam bodo dale nov zagon za naprej. Na trenutke boste lahko celo slepo vztrajali pri nečem, kar bi potrebovalo svežino, zato bodite odprti za preoblikovanje svojih idej – ne pa opustitev. Skozi celoten proces boste tudi osebno in duhovno napredovali, kar bo kasneje v letu vodilo k uspehu.

 

 

 

Maja iz Balzamike

Kdaj bom spoznala sorodno dušo? Kaj mi prinaša prihodnost? Kakšna je moja usoda? Na vsa ta vprašanja vam bodo svetovalke in vedeževalke Balzamike odgovorile. In kot najpomembnejše, pomagale vas bodo usmeriti pri vsakdanjih in življenjskih odločitvah. Odločite se za napoved iz kart, osebni horoskop ali razlago sanjskih simbolov. S Tarot ali Lenormand kartami lahko prejmete globoko in jasno napoved, z analizo sanj spoznanje, kaj vam podzavest sporoča, z angelskimi sporočili pa edinstveno usmeritev višjih energij. 

  

Pridružite se nam na Facebooku in Instagramu! To lahko storite s klikom na:

 

 

Balzamika Instagram