Energijska podpora

Položite svoj palec za 10 sekund na vsako barvo. Če ste začutili mravljince, toploto, hlad ali omotico, potem vam lahko koristi energijska terapija, ki vam jo spodaj priporočam.

Če niste začutili ničesar, potem trenutno ne potrebujete nobene od terapij.

 

Preberite si rezultate….

 REFLEKSOLOGIJA

Lahko vam pomaga refleksologija.

Refleksologija je nežna, a močna umetnost alternativnega zdravljenja, s poudarkom na nogah. S posebnimi ročnimi tehnikami in pritiski na določeno točko na stopalih, se sprostijo napetosti, telo se uravnovesi in se začne samo zdraviti.

Tegobe, ki jih lajša

Stres in tesnoba, primanjkovanje energije, nasičenost s toksini, težave s hrbtom, migrene, neplodnost, artritis, motnje spanja, hormonsko neravnovesje, prebavne težave.

 

MEDITACIJA

Lahko vam pomaga meditacija.

Meditacija je tehnika, s katero boste prišli v stik s samim seboj. Z njo boste lahko spremenili stanje zavesti ali se le preprosto umirili in se znebili skrbi, ki vas bremenijo. Lažje boste ustvarili prostor, kjer se bo telo samo zdravilo in kjer se vam bodo lažje dotaknile višje energije.

Tegobe, ki jih lajša

Težave s spanjem, problemi z živci, hitro staranje (degeneracija celic), nezadovoljstvo in žalost, nezmožnost povezovanja z višjimi energijami, kopičenje kalorij – pridobivanje telesne teže.

 

ENERGIJSKA PODPORA

Lahko vam pomaga energijska podpora.

Energijska podpora oziroma čiščenje je oblika terapije, s katero se uravnovesijo čakre v vašem telesu. Ponovno se vzpostavi ravnovesje in izboljša kvaliteta življenja. S čistimi čakrami boste k sebi privabili pozitivne energije in se otresli strahu ter blokad.

Tegobe, ki jih lajša

Karmična bremena povezana s preteklimi življenji, strah in pomanjkanje samozavesti, fobije, bolečine in težave brez posebnega razloga, fbromialgija, žalovanje ob izgubi ljubljene osebe, slab imunski sistem.

 

AKUPUNKTURA

Lahko vam pomaga akupunktura.

Akupunktura je ena izmed najbolj razširjenih metod zdravljenja tradicionalne kitajske medicine. Temelji na vbadanju iglic na določene točke v telesu, s čimer se vzpostavi naravno ravnovesje in uravnava pretok »či« energije.

Tegobe, ki jih lajša

Bolečine v hrbtu, menstrualni krči, fibromialgija, astma, osteoartritis, posledice kapi, slabost, pooperativna slabost, miofascialne bolečine.

 

TELESNA DEJAVNOST

Lahko vam pomaga telesna dejavnost.

Telesna dejavnost oziroma vadba bo izboljšala mišično strukturo in vam pomagala pravilno dihati. Z jogo, pilatesom ali Tai Chi-jem boste okrepili svoje telo in duha.

Tegobe, ki jih lajša

Bolečine v hrbtu in slaba drža, visok krvni pritisk in holesterol, nemir v telesu, stres in tesnoba, motnje spanja.

 

MASAŽA

Lahko vam pomaga masaža.

Masaža z eteričnimi olji bo sprostila napetost v telesu in umu. Obstaja več vrst masaž, od Shiatsu in tajskih masaž, do klasičnih in terapevtskih. Izberite si masažo glede na to, kaj potrebujete oziroma kakšen rezultat si želite doseči.

Tegobe, ki jih lajša

Mišične bolečine, bolečine v sklepih, depresija, glavoboli in migrene.

 

Maja iz Balzamike

Se sprašujete, kaj vas čaka v življenju? Vam primanjkuje energije, da bi se soočili z vsakodnevnimi in življenjskimi izzivi? Svetovalci in ezoterični svetovalci Balzamike vam lahko pomagajo.